Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 20:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna pobláznila internet sériou videí, na ktorých predvádza svoje prednosti

REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

Kráska z Barbadosu na vlastnom tele promuje nové produkty svojej značky.

Rihanna patrí medzi najobľúbenejšie ženy planéty, nech už robí čokoľvek. To platí pre každé obdobie jej kariéry, či už pracuje na budovaní svojej značky oblečenia, resp. kozmetiky, hudobných novinkách alebo má práve obdobie, kedy sa viac orientuje na svoje súkromie.

V súčasnosti má však rozrobených hneď niekoľko projektov, čo však teraz na svojom Instagrame odľahčila sériou videí, ktoré potešia ako ženské, tak aj mužské oko. 

Odporúčané
Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. septembra 2019, 16:27

Najnovšie produkty značky Fenty Beauty totiž promuje priamo na svojom tele, čím zároveň poukazuje na svoje prednosti. Tri spomalené videa už stihli obehnúť celý svet a za pár desiatok hodín ich videli desiatky miliónov ľudí. Kráske z Barbadosu sa pri tom stačí poprechádzať po chodníku, prípade ukázať, ako sa jeden z jej produktov využíva v praxi. 

Populárna speváčka ešte chystá v aktuálnom roku vydanie svojho ďalšieho albumu, ktorému však nemá možnosť venovať všetok svoj čas, keďže si pozornosť vyžaduje aj jej značka Savage x Fenty. Tá z nej mimochodom spravila najbohatšiu ženu v hudobnom priemysle v roku 2019. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Domov
Zdieľať
Diskusia