Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 15:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vyšetrovanie krvavej vraždy 11-ročného chlapca z príbehu Stephena Kinga vzbudzuje hrôzu

Vyšetrovanie krvavej vraždy 11-ročného chlapca z príbehu Stephena Kinga vzbudzuje hrôzu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE OUTSIDER
Uložiť Uložené

Seriál od tvorcu Ozark vychádzajúci z predlohy Stephena Kinga? Môže byť.

Detektív Ralph Anderson vyšetruje prípad zavraždeného 11-ročného chlapca Frankieho Petersona, ktorého telo našli pohodené v lese. Prácu mu sťažuje skutočnosť, že ešte len pred nedávnom musel pochovať svojho vlastného syna. Pri pátraní spojí sily s podivnou súkromnou detektívkou Holly Gibney, ktorej záhadné schopnosti by mohli priviesť prípad do zdarného konca.

Odporúčané
Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany 10. septembra 2019, 12:26

10-dielny seriál The Outsider z dielne HBO vychádza z rovnomennej knižnej predlohy majstra hororu Stephena Kinga. V jednotlivých epizódach teda dozaista nebude núdze o hrozivú atmosféru a množstvo mysterióznych udalostí.

Upútavka nás vtiahla do hlavného diania, kde sme mohli ihneď na začiatku pozorovať potenciálneho páchateľa, ktorého zatkla polícia. Jeho výraz však naznačuje, že ho daná situácia značne prekvapila, a tak sa môžeme domnievať, že honba za pravým vrahom nebude vôbec jednoduchá.

Postavu hlavného vyšetrovateľa stvárnil 50-ročný Ben Mendelsohn (Rogue One: Star Wars Story, Ready Player One, Captain Marvel). Už samotná krátka upútavka hovorí v jeho prípade veľmi jasne – rola detektíva mu naozaj perfektne sadla. 

Jeho spolupracovníčku vo vyšetrovaní si v seriáli zahrala Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale) a ďalej v The Outsider uvidíš hercov, ako Bill Camp, Jason Bateman, Mare Winningham, Paddy Considine či Julianne Nicholson. Réžia pripadla na plecia Jasona Batemana (Ozark) a Andrewa Bernsteina (Tom Clancy’s Jack Ryan). Premiéra prvej epizódy je plánovaná na 12. januára 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia