Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 17:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

46-ročná Renáta je jednou z najhľadanejších žien. Pátra po nej aj Europol

NEWS
Uložiť Uložené

Ako bývalá zamestnankyňa banky zneužívala svojich klientov.

Svet podvodov sa nevyhýba ani ženám a hľadaná 46-ročná Slovenka je toho dôkazom. Europol spustil v piatok kampaň s názvom Zločin nemá pohlavie, informuje Markíza. Na webovej stránke založenej Europolom nájdeš niekoľko najhľadanejších žien, medzi ktoré patrí aj Renáta Lorincová.

Slovenka, po ktorej pátra Europol, bola v roku 2019 na súde v jej neprítomnosti odsúdená za podvody a nezákonnú výrobu a použitie platobných kariet. Lorincová sa narodila 29. januára 1973, má približne 170 centimetrov a modré oči.

Odporúčané
Odsúdený Slovák: Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno (Rozhovor) Odsúdený Slovák: Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno (Rozhovor) 4. augusta 2019, 17:35

K podvodom sa mala dostať ako zamestnankyňa banky, ktorá za svojich klientov vykonávala neoprávnené výbery financií. V súčasnej dobe by sa mala nachádzať v americkom Connecticute.

Podvody s platobnými prostriedkami mal na rováši aj 24-ročný Slovák, ktorý nám v rozhovore porozprával o svojich skúsenostiach s kriminálnym životom. 

Prvý deň vo väzbe bol hrozný. Prišiel som do malej cely, kde bol jeden chlap. Bola to stará miestnosť a neviem si ani predstaviť, kedy ju postavili, ale keď som si uvedomil, že tam nejakú dobu pobudnem, vydesil som sa,“ popísal nám svoj prvý deň vo väzbe.

Odporúčané
Novinár Paľo Rýpal písal o mafii a pred 11 rokmi zmizol. Stal sa obeťou vraždy? Novinár Paľo Rýpal písal o mafii a pred 11 rokmi zmizol. Stal sa obeťou vraždy? 11. októbra 2019, 11:07
Domov
Zdieľať
Diskusia