Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 7:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stan je stále Eminemov najväčší fanúšik. K 47. narodeninám mu napísal vrúcny odkaz

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Herec z legendárneho videoklipu Stan pogratuloval rapovej ikone k narodeninám s odkazom, že by mali byť spolu.

Ak by sme mali zoradiť najzásadnejšie Eminemove klipy, určite by v prvej desiatke nemohol chýbať ani Stan režírovaný Dr. Drem. V hlavnej úlohe sa predstavuje bláznivý fanúšik rapera z Detroitu, ktorý mu opakovane posiela listy, aj keď nedostáva žiadnu odpoveď.

Odporúčané
Eminem dissuje mladých raperov. Našiel Logic jeho dokonalého dvojníka? Eminem dissuje mladých raperov. Našiel Logic jeho dokonalého dvojníka? 29. júna 2019, 14:18

Stana si zahral Devon Sawa, ktorý je Eminemovi verný aj po skoro dvoch dekádach. Na svojho obľúbeného interpreta si na Twitteri spomenul pri príležitosti 47. narodenín, ktoré rapový veterán oslávil. Žiaľ, odpovede sa zatiaľ nedočkal, aj keď v svojom príspevku konštatuje, že by mali byť s Eminemom spolu. Rovnaký podpis používal aj v ikonickom videoklipe. 

Tweet podľa očakávaní veľmi rýchlo zožal obrovskú pozornosť a médiá o Devonovi píšu ako o stále najväčšom fanúšikovi Eminema. Aj týmto spôsobom si fanúšikovia aspoň majú možnosť pripomenúť staré časy svetového rapu, ktorý postavili základy tomu súčasnému. 

Domov
Zdieľať
Diskusia