Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 20:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West zverejnil nový model obuvi Yeezy a ľudia nechápu: Rovnaké som nosil vo väzení, reaguje fanúšik a pridáva sa Snoop Dogg

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Sú lepšie Kanyeho Crocsy alebo tieto prezuvky?

Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostali prvé oficiálne fotografie Crocsov Kanyeho Westa, ktoré do veľkej miery kopírovali ikonickú siluetu Yeezy od adidas.

Podľa očakávaní vzbudil tento dizajnérsky nápad populárneho hudobníka búrlivú diskusiu, a tak teraz zverejňuje svoj ďalší nápad, ktorý rovnako nezostal bez povšimnutia verejnosti. Ide o jednoduché jednoliate prezuvky ikonických farebných odtieňov, ktorým však verejnosť dokáže prísť na chuť len veľmi ťažko. 

Odporúčané
Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky 13. septembra 2019, 8:48

„Prečo nové  Yeezy Slides vyzerajú ako tie, ktoré sa nosia vo väzení?,“ pýta sa jeden fanúšik. Ďalší potvrdzuje, že mal podobné prezuvky skutočne za mrežami obuté. Aby toho nebolo málo, zapojil sa aj samotný Snoop Dogg, ktorý očividne veľmi pozorne sleduje Kanyeho manželku a vie, že pracuje na právnickom titule: „Dostáva ľudí z väzenia a teraz predáva šľapky, ktoré sa vo väzení nosia WTF,“ dodáva legendárny raper. 

Okrem toho ich verejnosť prirovnáva ku Crocsom bez dier. Samozrejme, našlo sa aj mnoho zástancov Kanyeho nového modelu, ktorí konštatujú, že bude obuv určite pohodlná a majú v pláne si ju kúpiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia