Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 14:24
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bude v Love & Thunder Thor stále tučný Viking alebo v top forme? V Marvel sa nevedia rozhodnúť, čo s postavou

Bude v Love & Thunder Thor stále tučný Viking alebo v top forme? V Marvel sa nevedia rozhodnúť, čo s postavou
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel sa ešte nerozhodol.

Avengers: Endgame máme už dávno za sebou, momentálne sa rozpráva o tom, ako si úspešné filmy rozdelia Oscary a či si niečo ukoristí aj Marvel. Často sa v posledných týždňoch rozprávalo aj o Spider-manovi a nakoniec sme dostali skvelú správu – Petra Parkera ešte uvidíme v MCU. O čosi menej sa hovorí o ostatných hrdinoch, a to je veľká škoda. Pomaličky sa však blíži nový Thor a podľa všetkého ešte nie je jasné, ako bude vyzerať.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49


Teda, je jasné, kto si ho zahrá.  Chris Hemsworth túto postavu stvárňuje už niekoľko rokov a ide mu to skutočne skvele. Mnohých však prekvapilo, ako Thor vyzeral v Endgame. Po obrovskom sklamaní z toho, ako dopadla najdôležitejšia bitka všetkých čias, sa stiahol do ústrania a drtil Fortnite. Popritom nasával alkohol a jedol. Narástol mu pupok a z vážneho a váženého boha hromu a blesku sa stala celkom komická postava.

Odporúčané
Predvianočná zľava v Streetsportline Predvianočná zľava v Streetsportline 13. decembra 2013, 23:25

To sa, viac či menej, nezmenilo až do konca filmu a Thor sa napokon vydal na vesmírnu misiu. Vznikla tak dilema, či jeden z najdôležitejších Avengerov ostane pribratý, alebo sa jeho „vaňa“ zmení opäť na pekáč buchiet. O tom, či sa z depresívneho obdobia Thor dostal, v Marveli stále diskutujú. „Stále o tom debatujeme. Momentálne sa snažíme prísť na to, ako dlho – koľko mesiacov alebo rokov – je po Endgame,“ povedal v interview pre Yahoo! Taika Waititi, režisér a scenárista filmu Thor: Love and Thunder. Uvidíme teda, ako sa napokon rozhodnú.

Fanúškovia sa, ako zvyčajne, delia na dva tábory. Jednému sa menej vážny a trošku pribratý Thor páči, podľa iných je zas až príliš komický a stratil na vážnosti. Akého Thora by si najradšej videl ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia