Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 11:09
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ferrari skončilo na totálku, škodu vyčíslili na 151-tisíc. Za volantom sedel 31-ročný muž a jazdil, ako keby bol nesmrteľný

NEWS
Uložiť Uložené

Dôvodom nehody bola rýchla jazda.

Vo štvrtok popoludní na R1 havarovalo luxusné Ferrari. Za volantom sedel 31-ročný vodič a podľa polície jazdil nebezpečne a rýchlo. Marián z Lučenca na svojom aute neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a narazil do zvodidiel. Razom sa z drahého auta stal vrak, celkové škody boli odhadnuté na nie menej ako 151-tisíc eur.

„Dopravná nehoda bola na mieste vyriešená blokovou pokutou, ktorú vodič zaplatil. V prípade, že by došlo k dopravnej nehode z dôvodu technickej poruchy vozidla, nehoda by bola naďalej v štádiu objasňovania,“ napísali banskobystrickí policajti na svojom profile na Facebooku.

Polícia ďalej v statuse pripomína, že v tom istom úseku v minulosti prišla o život mladá žena. „Napriek všetkým upozorneniam sa aj tak vodiči naďalej na cestách správajú nedisciplinovane, preceňujú svoje schopnosti, čím ohrozujú nielen seba, ale aj posádky ostatných vozidiel,“ dodali. V tomto prípade však vodič zareagoval rýchlo a nedošlo k zraneniam či ďalším nehodám.

Domov
Zdieľať
Diskusia