Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 8:41
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Žena, ktorá si sadla na svojho priateľa a vyžadovala orálny sex, sa po 10 mesiacoch priznala k svojim činom

NEWS
Uložiť Uložené

Jej priateľ povedal, že sa bál o vlastný život.

Amy Parrino bola minulý rok obvinená z domáceho násilia po tom, čo jej priateľ nevidel iné východisko, ako jej správanie nahlásiť na políciu. K svojim činom sa priznala až teraz, o 10 mesiacov neskôr, informuje International Bussines Times.

Jej priateľ prišiel na políciu s tým, že ho Amy týrala. Tvrdil, že ho začala biť rôznymi predmetmi, napríklad opaskom, či telefónom. Počas svojej výpovede povedal aj to, že ho udierala päsťou. Z ničoho nič bola veľmi agresívna a v jednom bode ho nahá naháňala okolo domu, aj napriek tomu, že jej hovoril, nech mu dá pokoj. Keď ho dobehla, zhodila ho na zem a sadla si naňho.

 

Žena, ktorá si sadla na svojho priateľa a vyžadovala orálny sex sa po 10 mesiacoch priznala k svojim činom
Žena, ktorá si sadla na svojho priateľa a vyžadovala orálny sex sa po 10 mesiacoch priznala k svojim činom Zdroj: Amy Parrino/Facebook/Boone County Sheriff's Departmen

Obeť tvrdí, že si Amy sadla na jeho tvár a začala vyžadovať orálne uspokojenie, pričom nemohol vôbec dýchať a podľa vlastných slov sa bál o svoj život. Neskôr povedal, že keď mu prikázala: „Vylíž ma,“ tak mu zo situácie bolo na zvracanie.

Na jeho tele polícia našla zranenia z útokov, ktoré opisoval. Tržné poranenia utrpel aj na nose, čo len potvrdilo jeho tvrdenia, že na ňom sedela. Červené odreniny na hrudi pripísal úderom opaska.

Odporúčané
Orálny sex na pódiu počas festivalu Burning Man? Víťaz Grammy si na pódiu užíval s priateľkou, ktorá následne zverejnila video Orálny sex na pódiu počas festivalu Burning Man? Víťaz Grammy si na pódiu užíval s priateľkou, ktorá následne zverejnila video 4. septembra 2019, 15:45

Parrino bola obvinená zo sexuálneho zneužívania a z domáceho týrania. Najprv ju odsúdili na tri roky za mrežami, no teraz sa priznala a sudca jej nakoniec udelil päťročný podmienečný trest.

Domov
Zdieľať
Diskusia