Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 15:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bella Hadid je najkrajšou ženou na svete, tvrdí veda

REFRESHER BELLA HADID
Uložiť Uložené

Na druhom mieste nájdeme Beyoncé a veľmi dobre dopadli aj Kate Moss alebo Ariana Grande.

Plastický chirurg Julian De Silva stojí za špeciálnou vedeckou rovnicou, ktorá dokáže na základe znalosti matematického kľúča – zlatého rezu určiť, ako má vyzerať dokonalá ženská tvár. Samozrejme, každá žena môže mať svoje špecifické črty, vďaka ktorým je pre ostatných atraktívna, Daily Mail však informuje o existencii proporčných predpokladov približujúcich sa gréckej dokonalosti. 

Odporúčané
6 najkrajších ženských dvojičiek z našich končín. Tieto identické Slovenky a Češky ťa očaria duplicitnou krásou 6 najkrajších ženských dvojičiek z našich končín. Tieto identické Slovenky a Češky ťa očaria duplicitnou krásou 1. februára 2019, 13:00

Výskum realizovala počítačová mapovacia technika, ktorú De Silva pri svojej práci využíva a mohla by pomáhať aj v prípade plastických operácií.

Najdokonalejšiu tvár na svete má podľa rovnice 23-ročná modelka Bella Hadid, ktorá oslávila narodeniny len pred pár dňami. Pomyselnej dokonalosti zlatého rezu sa približuje na 94,35 %. „Jej oči, obočie, nos, pery, brada, sánka a tvar hlavy sa najviac približujú k antickej gréckej myšlienke ideálu,“ píše Daily Mail.

Na druhom mieste sa nachádza Beyoncé s percentuálnou úspešnosťou 92,44 % a na treťom herečka Amber Heard s 91,85 %. Následuje Ariana Grande, Taylor Swift a Kate Moss.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Domov
Zdieľať
Diskusia