Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool 3 bude aj pod Disney R-kovou komiksovkou s množstvom nadávok, neslušného humoru, krvi a sexu

Deadpool 3 bude aj pod Disney R-kovou komiksovkou s množstvom nadávok, neslušného humoru, krvi a sexu
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Dnešné Raňajky s Filmkultom sa pozrú na tváre komiksoviek.

Vitaj v ďalšom diele Raňajok s Filmkultom. Bez ďalších rečí, poďme na to.

Venom 2 naberá ďalších záporákov

Hlavným záporákom vo Venomovi 2 bude Carnage. Očividne však nebude jediným. Budúcoročný sequel predstaví aj Shriek, niekdajšiu Carnageovu priateľku a sidekicka. Dokáže v druhých vyvolať temné a depresívne spomienky, lietať a taktiež vytvárať zvukové energetické výboje. 

Deadpool 3 bude aj pod Disney R-kovou komiksovkou s množstvom nadávok, neslušného humoru, krvi a sexu

Pomáda dostane seriálový prequel

Grease, ako sa film pôvodne nazýva, dostane seriál zasadený pred udalosti pôvodnej snímky. Taktiež pôjde o muzikál, dej sa bude odohrávať v 50. rokoch minulého storočia a dočkáme sa známych aj celkom nových postáv. Naplánovaný je pre HBO Max. 

Deadpool 3 bude R-kový aj napriek vlastníctvu Disney

Scenáristi Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Life, Deadpool) sa v najnovšom rozhovore pre EW rozpovedali aj o budúcnosti (teraz už) marveláckej značky menom Deadpool. Voľne preložené, s Reynoldsom sú v neustálom kontakte a majú spolu okrem Deadpoola rozpracovaných viac projektov (už tento december uvidíme 6 Underground od Baya na Netflixe). 

Odporúčané
Ryan Reynolds potvrdil prípravy pre Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí Ryan Reynolds potvrdil prípravy pre Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí 22. januára 2019, 2:06

Momentálne ešte len diskutujú o tom, ako to celé vyriešia (prechod do MCU). Nie je to oficiálne, ale tak nejako predpokladajú, že by to nemal byť problém. Disney im už dalo povolenie pokračovať v R-kovom Deadpool svete a tak sa len čaká na to, až sa zhodnú na skvelom scenári. Hneď potom bude Deadpool 3 priorita. Prirátaj si k tomu nedávne stretnutie Reynoldsa s Marvel Studios a vyjde ti, že môžeš byť pokojný.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

O dvojke Green Lanterna teda určite nejednali.

Príspevok, ktorý zdieľa Filmkult (@filmkult),

Domov
Zdieľať
Diskusia