Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou ČSOB.
16. októbra 2019, 20:40
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Ako Slováci bojujú proti ľuďom, ktorí im prezradia koniec filmu alebo jeho dej?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slováci nám prezradili, čo robia, keď im chce niekto prezradiť spoiler.

 

Nič nedokáže zážitok z filmu alebo seriálu pokaziť viac ako otravný kamarát, ktorý sa s tebou chce rozprávať o šokujúcom závere, aj keď si ho ešte nevidel. My sme sa preto vybrali do ulíc Bratislavy, aby sme zistili, ako Slováci bojujú proti spoilerom, ktoré nie sú len hrozbou od kamarátov, ale aj z internetu. 

Mladí obyvatelia hlavného mesta majú skutočne overené spôsoby, ako sa spoilerom brániť – vyhýbať sa sociálnym sieťam, prípadne umlčať ukecaného blízkeho. Jeden z respondentov navrhol aj fyzické násilie, samozrejme, len v rámci srandy. 

Šajmo následne Bratislavčanov vyzval, aby mu povedali, ako skončia niektoré notoricky známe filmy. Aj keď sme chceli počuť, že nebudú dej odhaľovať, nakoniec sme lístky do kina venovali každému, kto odvážne odpovedal. Zároveň jeden z opýtaných dal správne do pozornosti špeciálnu spoilerovú linku ČSOB, kde môžeš zavolať a s odborníkom na filmy rozbehnúť konšpiračne teórie o tom, prečo tvoj obľúbený hrdina zomrel.  

Odporúčané
Na Slovensku vznikla linka pre všetkých, ktorí prezrádzajú spoilery a kazia filmový zážitok ostatným Na Slovensku vznikla linka pre všetkých, ktorí prezrádzajú spoilery a kazia filmový zážitok ostatným 29. septembra 2019, 11:42
Domov
Zdieľať
Diskusia