Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 18:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish nenávidí ľudí, ktorí nosia norkové kožuchy a umelé mihalnice zo zvieracej srsti

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka dlhodobo bojuje proti zabíjaniu zvierat a aktuálne dodáva, čo ďalšie ju dokáže naozaj znechutiť.

Už pred dlhším časom Billie Eilish prezradila, že sa stala vegánkou hlavne kvôli tomu, ako produkcia mäsa negatívne ovplyvňuje planétu. Následkom sú klimatické zmeny, zároveň jej vadí aj to, ako sa so zvieratami zaobchádza a svoj vplyv tak využila na to, aby rozšírila svoj názor. V tom čase ešte písala, že nerada niekomu hovorí, čo by mal a nemal robiť, pretože je zástankyňou slobody

Odporúčané
Speváčka Billie Eilish počas koncertu vybuchla smiechom, keď fanúšicka počas vystúpenia reagovala na text skladby Speváčka Billie Eilish počas koncertu vybuchla smiechom, keď fanúšicka počas vystúpenia reagovala na text skladby 19. septembra 2019, 12:10

Aktuálne dodáva, že to, čo ju naozaj dokáže znechutiť, sú ľudia, ktorí nosia norkové kožuchy, prípadne umelé riasy vyrobené zo srsti týchto zvierat. Na svojom instagramovom profile zverejnila hneď niekoľko fotiek malých zlatých zvierat a dodala popis, že nerozumie, ako im niekto dokáže ubližovať. 

Jej viet sa okamžite chytili aj fanúšikovia. Ľudia hromadne zverejňujú a zdieľajú video, na ktorom máme možnosť vidieť jedného roztomilého noroka s bielou srsťou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia