Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 14:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Venoma tvrdí, že stret so Spider-Manom plánovali už od začiatku a určite k nemu dôjde

Režisér Venoma tvrdí, že stret so Spider-Manom plánovali už od začiatku a určite k nemu dôjde
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Venom vs Spider-Man je len otázkou času.

Vitaj pri povíkendových Raňajkách s Filmkultom. Dnes o crossoveri Venoma so Spideym, špeciáli How To Train Your Dragon, novej produkčnej spoločnosti Gal Gadot a ďalšom. 

Gal Gadot formuje svoju vlastnú produkčnú spoločnosť

Volá sa Pilot Wave, založila ju so svojím manželom a oznámili už aj prvý film s názvom Irena Sendler. Príbeh hovorí o odvážnej žene, ktorá pomohla zachrániť a ukryť tisícky židovských detí z varšavského ghetta počas druhej svetovej vojny. Po čase ju ale chytia a ona tak musí bojovať o svoj život, ale aj o zachovanie skrytých identít všetkých detí.

Návrat do sveta How To Train Your Dragon

3. decembra uvidíme polhodinový špeciál nazvaný How to Train Your Dragon Homecoming. Bude zasadený 10 rokov po konci tretieho filmu a tesne pred emotívnym epilógom. DreamWorks nás ubezpečovalo, že tretí diel je posledným médiom z tohto sveta, očividne však klamalo. A zatiaľ čo režisér Dean DeBlois so značkou skončil, zrejme z tohto sveta v budúcnosti ešte niečo uvidíme.

Režisér Venoma tvrdí, že stret so Spider-Manom plánovali už od začiatku a určite k nemu dôjde

Stret Spider-Mana a Venoma je údajne nevyhnutný

Myslí si to režisér Ruben Fleischer, ktorý pre Sony natočil Venoma. Kvôli dohode štúdia s Disney museli pozmeniť origin postavy, no celý čas si boli istí, že v budúcnosti ho postavia proti Spider-Manovi. Plány štúdia sa odvtedy možno zmenili, ale myslíme, že sa crossoveru skôr či neskôr skutočne dočkáme. 

Sandlerovka Murder Mystery dostane pokračovanie

Film Adama Sandlera s Jennifer Anniston malo na Netflixe za prvých 72 hodín získať 31 miliónov pozretí, a tak streamovací gigant chce, aby sa natočil sequel. Oň sa majú postarať rovnakí tvorcovia a, samozrejme, vráti sa aj Sandler s Anniston.

James Gunn si po vyhadzove od Disneyho mohol natočiť čokoľvek chcel

Režisér a scenárista nedávno prezradil, že Warner mu ponúklo prácu so zaujímavými možnosťami. V podstate si mohol natočiť čokoľvek, čo chcel. Gunn si vybral Suicide Squad. Warner mal o jeho služby evidentne veľký záujem.

Domov
Zdieľať
Diskusia