Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 17:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elton John nazýva Michaela Jacksona mentálne chorým, dôvodom mohla byť závislosť na drogách

HUDBA ELTON JOHN MICHAEL JACKSON
Uložiť Uložené

Legendárny spevák sa negatívne vyjadril na adresu svojho kolegu.

Elton John je hudobnou legendou, ktorá viac ako na tvorbe v súčasnosti pracuje na tvorbe spomienok, aby po ňom mohli zostať v autentickej verzii navždy.

Pripravuje aj autobiografiu, o ktorej hovorí čosi viac v aktuálnom videu a dostáva sa aj k osobe Michaela Jacksona. Na kráľa popu spomína už z čias, keď bol ešte tínedžer, zároveň má v pamäti aj dobu, keď sa vyvíjal a dištancoval od okolitého sveta. Dokonca ho prirovnáva k Elvisovi Presleymu. 

Síce nevie opísať, čo sa mohlo diať v jeho hlave, myslí si však, že do veľkej miery mohli rolu v zmene osobnosti zohrať lieky na predpis, ktoré Michael Jackson pravidelne užíval, informuje TMZ. Elton John dokonca tvrdí, že mu bolo speváka častokrát ľúto a jeho správanie opisuje ako mentálnu poruchu. Dodáva, že nebol osobnosťou, ktorú by chcel mať ktokoľvek vo svojom okolí. 

Elton John neskôr v rámci proma na svoju knihu prezradil čosi viac aj o svojej drogovej závislosti: „Moja duša bola čierna ako spálený stejk, kým som nepovedal, že potrebujem pomoc.“ 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia