Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 12:05
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálnych sieťach. Vývojári vypli hru a nová sezóna sa nezačala

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Najpopulárnejšia battle royale hra na seba strhla pozornosť.

Mnohí sa tešili na jedenástu sezónu hry Fortnite. Čo nás v nej čaká? Prídu nové zbrane? Nové mechanizmy? Všetci boli v napätí, čo si pre nás tentokrát vývojári z Epic Games prichystali. Ak si si myslel, že budeš zarezávať hneď po spustení novej sezóny, zrejme si dosť sklamaný.

Odpočítavanie na účtoch Fortnitu sa skončilo a raketa vyletela do neba. Po výbuchu si mal možnosť vidieť „meteorickú šou“ a potom sa všetci hráči vznášali. Koniec. To je všetko. Pred sebou máš zrazu len čiernu obrazovku a v strede bledomodrý krúžok.

Odvážny krok, to treba na rovinu povedať. Fortnite prestal existovať, všetci čakajú, čo sa bude diať. Už dlho sa hovorí o novej mape a o obrovských zmenách. Teórií je viac, no žiadna nie je potvrdená. Epic Games mlčí. Jediné, čo teraz môžeme robiť, je čakať. Jeden z najsledovanejších streamerov Ninja sľúbil hint za 250 000 lajkov. Toto je ono a tvrdí, že nežartuje:

Streameri majú momentálne nútenú pauzu, medzi nich patrí aj hráč Halien. „Sledoval som hru do polnoci, sezóna sa stále nezačala. Pozeral som na čiernu obrazovku,“ hovorí so smiechom Ján Štec alias Halien. Od včera prestali komunikovať oficiálne účty Fortnite, na ich webe nájdeš len priamy prenos z Twitchu. „Hru sledovalo 1,6 milióna divákov, čo je obrovské číslo. Mňa sledovalo 8 000 ľudí,“ hovorí s tým, že platforma Twitch obrovský nátlak ľudí nezvládala a zle fungovala.

Odporúčané
Streamer Fortnitu Halien: Do hry som dal už 6 500 eur. Môj účet má nevyčísliteľnú hodnotu, v podstate sa nedá predať (Rozhovor) Streamer Fortnitu Halien: Do hry som dal už 6 500 eur. Môj účet má nevyčísliteľnú hodnotu, v podstate sa nedá predať (Rozhovor) 22. septembra 2019, 15:32

Aj Halien si myslí, že nás čaká nová mapa. Uniklo, ako by mala vyzerať. „Mali by tam byť lode, Epic sa tiež chce zamerať na príbeh, už nebudú náhodné skiny, ale len také, ktoré súvisia s dejovou líniou. Mal by sa tiež skončiť Early Access, taká je teória. Chcú začať odznova,“ vysvetľuje Halien. Nie je jasné, kedy by to celé malo odštartovať. Sony však svojich konzolových hráčov ubezpečilo, že o skiny neprídu.

Fornite skončil, zmazal účty na sociálnych sieťach. Vývojári úplne vypli hru a nová sezóna sa nezačala
Fornite skončil, zmazal účty na sociálnych sieťach. Vývojári úplne vypli hru a nová sezóna sa nezačala Zdroj: Apple
Domov
Zdieľať
Diskusia