Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 14:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine môže na živé vystúpenia zabudnúť, tvrdia niektorí organizátori. Nebudú riskovať že sa ho niekto pokúsi počas šou zabiť

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper môže mať po návrate problém nájsť priestory, kde by mohol vystupovať naživo.

6ix9ine sa už naplno pripravuje na svoje potenciálne prepustenie, ktoré by mohlo prísť 18. decembra 2019. Súd totiž vyhovel žiadosti a presunul hlavné pojednávanie o viac ako mesiac v prospech dúhového rapera. Ten už zároveň vraj nakupuje beaty a taktiež všetko nasvedčuje tomu, že podpísal rekordnú 10-miliónovú zmluvu s vydavateľstvom 10K Projects. 

Aj podľa jeho vlastných slov bude po prepustení ešte slávnejší a problém v udavačstve nevidí. Tvrdí, že postupne všetci zabudnú na to, čo sa počas uplynulého roka stalo. Vyzerá to však tak, že môže naraziť ešte na jeden obrovský problém. 

Odporúčané
6ix9ine údajne z väzenia podpísal spoluprácu s vydavateľstvom za 10 miliónov dolárov. Vraj už začal nakupovať beaty 6ix9ine údajne z väzenia podpísal spoluprácu s vydavateľstvom za 10 miliónov dolárov. Vraj už začal nakupovať beaty 10. októbra 2019, 21:20

Nie je tajomstvom, že práve zárobky zo živých vystúpení sú často najväčším zdrojom príjmu domácich aj svetových raperov. Podľa slov jedného z organizátorov, ktorý pracuje v legendárnom klube S.O.B na Manhattane, bude mať 6ix9ine veľký problém nájsť priestor, kde by mohol predviesť svoju show. 

„Dokonca aj predtým, ako mal Tekashi problémy s federálnou políciou a gangami, bol jeho vstup do väčšiny klubov v New Yorku zakázaný,“ prezrádzajú kompetentní pre Complex

Samozrejme, majitelia priestorov a ani samotní organizátori nebudú chcieť podstúpiť nebezpečenstvo toho, že sa niekto rozhodne pomstiť členov gangu Nine Trey práve v ich klube. Tekashimu po prepustení pravdepodobne hrozí smrť, čo dokazujú aj jeho slová, že má v pláne pre seba a svoju rodinu najať ochranku na 24 hodín denne počas celého týždňa. 

Málokto bude ochotný riskovať, že sa v jeho podniku bude strieľať, keďže by v tomto prípade boli ohrození aj fanúšikovia. 

Odporúčané
Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI 4. októbra 2019, 14:52
Domov
Zdieľať
Diskusia