Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 12:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luxus najvyššieho kalibru a ruže zo 100-dolároviek. Ako vyzerá impérium Kylie Jenner a čo musí mať vždy v chladničke?

KULTÚRA KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Mladá modelka a podnikateľka ťa vo videu zoberie na miesta, kde vznikajú všetky jej nápady.

Kylie Jenner je v súčasnosti najmladšou miliardárkou na svete. Podnikanie postavila na kozmetike so svojim menom a tvárou, ktorá má byť kvalitnou a zároveň stále relatívne cenovo dostupnou alternatívou pre ženy. Okrem toho je plnohodnotnou influencerkou, pričom práve táto kombinácia veľmi úspešného instagramového profilu a lákavého produktu jej zaručila atraktívne živobytie. 

Odporúčané
Kylie Jenner potvrdila, že sa rozišla s Travisom Scottom: Internet všetko 100-násobne zdramatizuje, s expriateľom som sa nestretla Kylie Jenner potvrdila, že sa rozišla s Travisom Scottom: Internet všetko 100-násobne zdramatizuje, s expriateľom som sa nestretla 3. októbra 2019, 21:11

Veľkosť jej biznisu odráža aj priestor, v ktorom pracuje. Aktuálne zobrala verejnosť na prehliadku svojim pracovným impériom, kde vznikajú a zároveň dostávajú aj reálne kontúry všetky nápady. V rámci 16-minútovej „office tour“ previedla Kylie divákov od vrátnice, cez jej kanceláriu a zasadačky, štúdií aj oddychových zón až po miestnosť pre jej dcérku Stormi.

Máme možnosť vidieť, do akej miery si mladá modelka zakladá na ružových detailoch, čo má v chladničke a prezradila, aký príbeh sa skrýva za ružami zo 100-dolároviek. Ukázala, kde vznikajú jej YouTube videá, kde grafici pracujú na vizuáloch ku kozmetike a taktiež môžeme vidieť miestnosti na líčenie vyhradené pre jej kamarátky. 

Odporúčané
Kylie Jenner musela zmazať video s 3-miliónovým Bugatti Chiron z Instagramu po tom, čo jej začali ľudia hromadne nadávať Kylie Jenner musela zmazať video s 3-miliónovým Bugatti Chiron z Instagramu po tom, čo jej začali ľudia hromadne nadávať 9. októbra 2019, 20:09

Kylie má jasno v tom, že jej „základňa“ má poskytovať dostatočný komfort a zároveň pod jednou strechou zastrešovať všetko, čo potrebuje, aby jej biznis napredoval. Vybudovala úctyhodné impérium, za ktoré by sa s veľkou pravdepodobnosťou nehanbili ani iní podnikatelia. Veď posúď sám. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia