Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 7:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Upratovačka na základnej škole kradla deťom peniaze. Žiaci ju natočili na skrytú kameru

NEWS KRÁDEŽ ZLODEJI
Uložiť Uložené

Riaditeľ so zamestnankyňou okamžite ukončil pracovný pomer.

Kým boli siedmaci zo základnej školy v obci Plešivec mimo triedy, upratovačka Mária im rad za radom vykrádala peňaženky. Cez jednu z prestávok preto nechali v triede telefón, ktorý nahrával dianie v priestore. Podľa TV JOJ išli žiaci s videozáznanom priamo za riaditeľom, ktorý uznal, že takýto čin je neospravedlniteľný, a preto upratovačku prepustil.

Tá sa ku krádeži priznala, no reportérka TV JOJ ju v domácnosti pre ďalšie vyjadrenie nezastihla. Dvere však otvoril jej manžel, ktorý si nevedel situáciu vysvetliť. Podľa jeho slov ju ku krádeži nemala viesť žiadna finančná núdza.

Odporúčané
Chlapec z bohatej rodiny šikanoval dievča. Doplatila na to ona, iný spôsob neexistoval, hovorí učiteľka Zdena Chlapec z bohatej rodiny šikanoval dievča. Doplatila na to ona, iný spôsob neexistoval, hovorí učiteľka Zdena 10. októbra 2019, 11:07

Ráznejší však bol názor jej dcéry. „To sa dalo čakať, lebo ona je špina. Je to hanba proste a takéto veci, že deti okrádať, tak to je moc,“ prehlásila. Upratovačka Mária v škole pracovala 12 rokov. Ako dlho žiakov v triedach okrádala nie je zatiaľ známe. Prípadom sa už zaoberá aj polícia.

Viac informácií nájdeš v reportáži TV JOJ

Domov
Zdieľať
Diskusia