Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 12:46
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Jared Leto je na Jokera od Joaquina Phoenixa nahnevaný

Jared Leto je na Jokera od Joaquina Phoenixa nahnevaný
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY JARED LETO JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Sám Jared však tušil, že si rolu opäť nezahrá.

Nový film od DC s Joaquinom Phoenixom je v kinách, už teraz láme rekordy v tržbách a je veľmi pravdepodobné, že bude lámať rekordy aj v počte ocenení.

Nie každý je z filmu tak nadšený, informuje IGN. Podľa THR bol Jared Leto smutný, keď sa dozvedel, že Warner. Bros bude natáčať samostatný film s Jokerom a zahrá si ho Joaquin Phoenix. Jared si rovnakú postavu zahral v snímke Suicide Squad.

Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix
Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix Zdroj: youtube/ Warner bros. puctures

Nie je ťažké pochopiť, prečo bol Jared smutný alebo lepšie povedané sklamaný. Je jasné, že dvaja herci môžu hrať v rovnakom čase jednu postavu, ak ide o iné „svety“. Zdá sa však, že DC sa snaží od verzie Jokera, ktorú nám predstavil Jared, úplne dištancovať.

Minulý rok sme sa dozvedeli, že Jared bude hviezdou nie jedného, ale dvoch filmov, kde sa opäť dostane do kože Jokera. Jeden z nich mal byť len o ňom, zatiaľ čo mal druhý zahŕňať aj Margot Robbie ako Harley Quinn.

 

Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix
Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix Zdroj: youtube/ Warner Bros. Pictures

To sa však nestalo a my nevieme, či sa s Jaredom ešte niekedy v role Jokera stretneme. Namiesto toho bude mať Suicide Squad druhú verziu, ktorá sa bude volať jednoducho The Suicide Squad. Tentokrát pod réžiou Jamesa Gunna, ktorý zatiaľ nijak nenaznačil, žeby chcel rolu Jokera opäť zveriť do rúk Jareda.

Odporúčané
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #2 Najlepšie oblečení Slováci a Česi #2 20. januára 2014, 18:19

Obavy Jared vyjadril už pred pár mesiacmi, keď v rozhovore pre Variety povedal, že si nie je istý, či si rolu ešte niekedy zahrá. „Určite by som si Jokera zahral znova. Všetko však záleží na scenári a na okolnostiach, ako stále.“

Domov
Zdieľať
Diskusia