Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

K AirPods 3 sa už predáva príslušenstvo. Dizajn slúchadiel mnohých prekvapuje

TECH AMAZON
Uložiť Uložené

Tvar nabíjacej krabičky by mal byt pozdĺžny a slúchadlá pravdepodobne dostanú špunty.

Dátum vydania tretej generácie slúchadiel od Apple sa neúprosne blíži, spoločnosť sa však snaží neprezrádzať takmer žiadne informácie ohľadom AirPods 3. Aj napriek tomu sme sa však posledné dni dočkali mnohých únikov. Predpokladaný dizajn ešte viac umocňuje fakt, že na Amazone je už aktuálne dostupné príslušenstvo ku slúchadlám.

Jeden z najväčších internetových obchodov tak nepriamo potvrdzuje, ako asi bude vyzerať nabíjacia krabička pre nové AirPody. Na Amazone si totiž už teraz môžeš objednať silikónový obal na nové bezdrôtové slúchadlá z dielne kalifornského gigantu s logom nahryznutého jabĺčka.

Odporúčané
Apple chystá vylepšené slúchadlá AirPods. Majú dostať noise-cancelling Apple chystá vylepšené slúchadlá AirPods. Majú dostať noise-cancelling 4. októbra 2019, 12:22

Upozornil na to známy technologický novinár Ben Gaskin prostredníctvom svojho profilu na Twiteri. Mnohí používatelia, ktorí sú zvyknutí na doterajšie generácie slúchadiel AirPods, zostávajú prekvapení. Tvar krabičky by mal byť totiž pozdĺžny a samotné slúchadlá pravdepodobne dostanú špunty, podobne ako je to aj u priamej konkurencie Samsung.

Nie je však jasné, či Amazon skutočne disponuje bližšími informáciami od zamestnancov Apple, alebo sa obaly na AirPods 3 rozhodol ponúkať v nadväznosti na predchádzajúce úniky informácií, vďaka ktorým mnohí predpokladajú, ako asi bude zariadenie vyzerať.

Tretia generácia označená ako B298 by mala dostať obľúbený noise-cancelling. V Apple by mal byť označovaný ako focus mode. Náznaky sa našli v aktualizácii iOS 13.2, ktorú už naplno testujú vývojári aplikácií pre iPhony. 

Odporúčané
Našli sme 15 praktických produktov z Tiktoku, ktoré ti uľahčia život Našli sme 15 praktických produktov z Tiktoku, ktoré ti uľahčia život 23. marca 2023, 15:30

Tiež by mali dostať silikónovú in-ear časť, ktorá by v uchu sedela tesnejšie a pomáhala by tak blokovať vonkajšie zvuky a rovnako by sme sa mali dočkať aj viacerých režimov počúvania hudby. AirPods 3 budú podľa všetkého predstavené už tento mesiac, počas ďalšej veľkej Apple konferencie, tentoraz zameranej na iPady a počítače MacBook Pro.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Consumer Tech (@coolconsumertech) on

Domov
Zdieľať
Diskusia