Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. októbra 2019, 18:24
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Vegánka zažalovala troch svojich kamarátov preto, že kvôli nim zjedla kuracie nugetky, keď bola opitá

NEWS
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Tvrdili jej, že sú vegánske.

Myslíme, že každý z nás vie, čo znamená byť vegánom. Súčasťou tohto životného štýlu je aj to, že si ľudia musia dávať neustály pozor na všetko, čo si vložia do úst. Prečítať si zloženie jedla však nie je také náročné.

Problém môže nastať vtedy, keď sa vegán spoľahne na svojich kamarátov, ktorí vegánstvo nemusia brať úplne vážne. Predovšetkým, keď je v situácii zahrnutý alkohol.

 

Vegánka zažalovala troch svojich kamarátov preto, že kvôli ním zjedla kuracie nugetky keď bola opitá
Vegánka zažalovala troch svojich kamarátov preto, že kvôli ním zjedla kuracie nugetky keď bola opitá Zdroj: pxhere

Presne takúto chybu urobilo jedno dievča, ktoré sa neskôr sťažovalo na Reddite. Kamaráti jej totiž dali zjesť kuracie nugetky, aj keď ju ubezpečili, že sú vegánske.

Všetko vysvetľuje vo svojom poste. Tvrdí tam, že mäso nejedla od svojich štyroch, hneď keď sa dozvedela odkiaľ mäso vlastne pochádza. Vegánkou je už desať rokov, od jej štrnástich. Vedia to všetci v jej okolí a donedávna si myslela, že to aj rešpektujú.

Odporúčané
Austrálska vegánka žaluje susedov. Vadí jej vôňa pečenej ryby aj hluk, ktorý narobia deti Austrálska vegánka žaluje susedov. Vadí jej vôňa pečenej ryby aj hluk, ktorý narobia deti 4. septembra 2019, 14:55

Bola s kamarátmi na párty a priznáva, že sa opila. Jej kamaráti si mysleli, že bude vtipné dať jej jesť kuracie nugetky. Tvrdí, že sa následne ešte uisťovala, či sú skutočne vegánske, načo jej povedali, že áno. Ich chuť sa jej však zdala zvláštna, no myslela si, že to je len kvôli tomu, že je opitá.

Odporúčané
Vegáni sa búria proti novej reklame, ktorá prirovnáva vegánsku večeru k najhoršej veci na svete Vegáni sa búria proti novej reklame, ktorá prirovnáva vegánsku večeru k najhoršej veci na svete 4. februára 2019, 14:22

To, čo sa stalo v skutočnosti sa dozvedela až o deň neskôr, keď jej sestra preposlala príbehy jej kamarátov na Snapchate. Ukazovali tam balenie nugetiek, dokonca aj to, ako sa pýtala, či sú skutočne vegánske. Neskôr napodobňovali akoby asi vyzerala jej reakcia, keby jej povedali pravdu. Na videách predstierali plač a vrieskali: „Kuriatka!

„Všetko, čo uverejnili som neskôr nahrala a odniesla na políciu z dôvodu manipulácie s potravinami.“ Jej kamaráti, o ktorých sa vo svojom príspevku vyjadrila ako o bývalých, teraz čelia obvineniam.

Domov
Zdieľať
Diskusia