Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 15:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Herec z Aquamana si zahrá v Matrixe 4. Bude to rola mladšieho Morfeusa?

Herec z Aquamana si zahrá v Matrixe 4. Bude to rola mladšieho Morfeusa?
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Raňajky s Filmkultom tentoraz dostaneš na obed.

V dnešných Raňajkách (áno, aj tentoraz prišli trochu neskôr) sa pozrieme na nového herca pre Matrix 4, ale aj na novinku Guya Ritchieho.

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, Watchmen) si zahrá v Matrixe 4

Mnohí už začali špekulovať o tom, že by mohlo ísť o mladšieho Morfeusa. Warner totiž oznámil návrat Keanu Reevesa a Carrie-Anne Moss, chýbalo však potvrdenie Laurenca Fishburna ako Morfeusa. Zatiaľ netušíme, o čom štvorka bude, ale sme v Matrixe. Omladiť postavu by pre scenáristov nerobilo problém. Natáčanie začne začiatkom roka 2020, pričom režírovať bude Lana Wachowska. 

Herec z Aquamana si zahrá v Matrixe 4. Bude to rola mladšieho Morfeusa?

Guy Ritchie už chystá ďalší film

Je pravdepodobné, že Disney najme Guya Ritchieho, aby pre nich zrežíroval Aladdina 2. To však môže trvať pokojne aj celé roky. Nakoniec, Disney netlačí pokračovania svojich úspešných filmov do kín tak násilne ako Marvel Studios. Guy Ritchie tak má zrejme pár rokov k dobru, pričom nelení a poriadne ich využíva. Už v januári prinesie britskú gangsterku The Gentlemen, no a vieme už aj o jeho ďalšom projekte. 

Odporúčané
Multižánrový talent East India Youth vydáva sľubný debutový album Multižánrový talent East India Youth vydáva sľubný debutový album 10. januára 2014, 8:14

Pôjde o remake francúzskeho akčného thrilleru Le Convoyeur. Zahrá si v ňom Jason Statham. S ním už má Ritchie bohaté skúsenosti vďaka Lock, Stock and Two Smocking Barrels (Zbaľ prachy a vypadni), Snatch (Podfu(c)k) a Revolveru.

Alicia Vikander natočila pre Netflix kriminálnu drámu

Volá sa Earthquake a bude v nej zapletená do vraždy. Film sa na Netflix dostane 15. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia