Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 9:54
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Moderátorku počas živého vysielania prekvapil jej syn. Práve informovala o útoku Turecka na Sýriu, zachovala však chladnú hlavu

NEWS DETI SÝRIA TURECKO
Uložiť Uložené

V NBC sa stala úsmevná situácia, no nie v ten najvhodnejší moment.

Turecko zaútočilo na Sýriu. Útok je namierený proti Kurdom a teroristom z Islamského štátu. Operáciu nazvali Mierová jar, jej cieľom je podľa tureckého prezidenta Recepa Tayyip Erdogana zabrániť vytvoreniu teroristického koridoru cez turecké južné hranice. Chcú tiež takto napomôcť k nastoleniu mieru na severe Sýrie. Vo svete sa ozývajú kritici, ktorí spochybňujú krok Turecka.

Televízia NBC o tejto udalosti včera informovala. Hlásateľka Courtney Kube s plnou vážnosťou divákom začala ozrejmovať situáciu. V tom sa zrazu v živom vysielaní objavil jej štvorročný syn a začal ju vyrušovať. Keď si to uvedomila, zazrela na štáb a mierne spanikárila.

Ako pravá profesionálka sa však nechcela nechať vyviesť z miery a pokračovala. Nebolo to ale možné a divákom sa ospravedlnila.

Niečo podobné sa stalo pred dvomi rokmi televízii BBC, o čom sme ťa aj informovali. Profesor Robert Kelly rozprával o Južnej Kórei. Zrazu do miestnosti vbehli deti, on sa však ani neobzrel a snažil sa tváriť, že je všetko v poriadku. Akčná mamička vletela do izby a obe deti stiahla späť do vedľajšej miestnosti.

Nuž, deti sú jednoducho deti a občas sa stane, že vyparatia niečo, čomu sami nerozumejú. Sú to veci, ktoré by sa nemali v priamom prenose stávať, no v konečnom dôsledku sú to úsmevné situácie, ktoré potvrdzujú, že sme všetci len ľudia. A určite to je príjemné spestrenie správ, no nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia