Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 9:21
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Žene haprovalo auto. Keď sa pozrela pod kapotu, nemohla uveriť vlastným očiam, našla tam plno orechov

NEWS USA
Uložiť Uložené

Veveričku bude, bohužiaľ, musieť začať odznova.

Zima sa blíži. Preto si niektoré zvieratá začínajú robiť zásoby, aby najbližšie mesiace nehladovali. Medzi ne patrí aj veverička. Tá si zbiera oriešky na tajné skrýše a keď potrebuje, tak si po ne príde. Tentokrát si ale našla miesto, ktoré nebolo najvhodnejšie. Priamo pod kapotou auta.

Odporúčané
Video zachytáva, ako japonskí rybári nahnali rodinku delfínov k sebe. Až do smrti sa od seba ani nepohli Video zachytáva, ako japonskí rybári nahnali rodinku delfínov k sebe. Až do smrti sa od seba ani nepohli 17. septembra 2019, 17:43

Fotografie zverejnil Chris Persic na sociálnej sieti. Pochádza z USA z Pensylvánie. Jeho žena Holly sa vybrala do knižnice a volala svojmu mužovi. Vraj auto vydáva čudný zvuk a cíti, akoby niečo horelo.

Príčina pokazeného auta ju doslova šokovala. Na motore našla desiatky vlašských orechov. Chris tvrdí, že ich bolo približne 200. Auto čistil takmer hodinu. Dodal, že museli veveričku poriadne nahnevať, keďže jej zmizla celá jej zásoba.

Auto nechali zaparkované na otvorenom priestranstve a veveričke sa podarilo nazbierať orechy len počas jedného víkendu. Možno to však bola skupinová práca, ktovie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia