Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 14:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Obete mleli v mlynčeku, vraždili viac než Černák. Sátorovci sa postavili pred Najvyšší súd

ZAUJÍMAVOSTI MAFIA PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Obávaní členovia gangu sú zväčša mŕtvi alebo za mrežami.

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry tvrdí, že mafiánsky gang Sátorovcov nemal v počte vrážd na Slovensku žiadnu konkurenciu. V priebehu včerajšieho dňa sa niektorí jeho preživší členovia postavili pred Najvyšší súd SR, ktorý sprísnil ich tresty.

Odporúčané
Telo bratislavského mafiána zbierali po častiach. Mužovi, ktorý odporoval, znásilnili gangstri ženu Telo bratislavského mafiána zbierali po častiach. Mužovi, ktorý odporoval, znásilnili gangstri ženu 15. septembra 2019, 16:39

Pavel Vlčko si vo väzení posedí 25 rokov a Roland Szamaránský spoločne s Andorom Márikom boli odsúdení na 18 rokov väzenia. Tie si odpykajú v tretej nápravnovýchovnej skupine (viac sa o nápravnovýchovných skupinách dočítaš v rozhovore s bývalým autíčkarom Martinom). Najvyšší súd ďalej potvrdil trest pre Kristiána Kádára v trvaní 25 rokov a štvorici odsúdeným podľa rozhodnutia taktiež prepadne majetok.

Niekdajší šéf gangu Ľudovít Sátor, ktorého telo sa do dnešného dňa nenašlo

Obete mleli v mlynčeku, vraždili viac než Černák. Sátorovci sa postavili pred Najvyšší súd
Zdroj: KR PZ v Bratislave

Ľudovít Sátor prevzal moc na juhu Slovenska po tom, ako bol vyvraždený gang Pápayovcov. Sátorovci sú okrem počtu vrážd známi aj svojou brutalitou. V prípade niekdajšieho člena ich gangu Andreja Reisza jeho telo rozrezali, pomleli a časti hodili do rieky.

Jeho brat zomrel taktiež rukou bývalých kolegov z podsvetia a podobný osud čakal aj bývalého vodcu Ľudovíta Sátora. Jeho telo sa doposiaľ nepodarilo nájsť. Svojho času sa so Sátorom kvôli práci stretol aj súčasný prezident Policajného zboru SR Milan Lučanský. 

Pracoval som ako operatívec, ktorého náplňou práce je získavanie informácií. Informácie o zločincoch získate len z ich prostredia,“ objasnil dôvod svojej účasti na stretnutí s mafiánom pre Refresher Lučanský. Viac sa o mafii z 90. rokov a začiatku milénia dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07
Domov
Zdieľať
Diskusia