Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 11:07
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

V Saudskej Arábii nefungoval VAR. Pracovník na štadióne si nabíjal mobil v nesprávnej zásuvke

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vytiahol jeden z dôležitých káblov.

Systém VAR mnohí futbaloví fanúšikovia privítali. Rozhodcom totiž pomáha riešiť sporné situácie a odhalí offside, tesný prechod lopty za bránkovú čiaru alebo správnosť nariadenia penalty či červenej karty.

Samozrejme, len v prípade, že všetko funguje. To podľa všetkého nebol prípad nedávneho zápasu zápasu medzi saudskoarabskými tímami Al-Nassr a Al-Fateh, ako informuje Sportbible.

Systém asistujúci rozhodcom prestal pracovať, zarážajúcejšia je však príčina technických problémov. Podľa viacerých správ sa tak stalo preto, že jeden z mužov v zázemí vytiahol nesprávny kábel, keď sa snažil uvoľniť zásuvku pre nabíjanie svojho mobilu.

Mimoriadne bizarný prípad z miestnej najvyššej ligy potvrdzujú viaceré zdroje. Indianexpress cituje aj Fernanda Trisaca zo Saudskoarabskej arbitrážnej komisie: „Ako softvér, VAR má stále veľa nevýhod,“ povedal napriek tomu, že my by sme vytiahnutý kábel označili skôr za hardvérový nedostatok.

Odporúčané
Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa radšej netešili Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa radšej netešili 2. septembra 2019, 10:45

V auguste zas internetom obiehalo video z Grécka, kde televízne kamery počas predzápasovej predstavovačky zamierili aj do boxu s rozhodcami ovládajúcimi práve VAR.

Pozorné oči divákov si však všimli, že práve v tom čase do ich kabíny dorazila aj igelitka s objednaným jedlom, zrejme aby nadchádzajúcich 90 minút nepretrpeli s prázdnymi žalúdkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia