Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 11:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenskí hasiči sa fotia ako Lego postavičky. Zapojili sa do populárnej septembrovej výzvy

ZAUJÍMAVOSTI LEGO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tetris Challenge rozbehla v úvode septembra polícia vo Švajčiarsku, teraz sa výzva dostala aj do hasičského zboru.

Síce už od pôvodnej výzvy ubehol nejaký čas a v závere septembra sa do nej zapojila aj pohotovostná motorizovaná jednotka z Košíc, konečne tu máme prevedenie aj od našich hasičov.

V rámci Tetris Challenge je úlohou zapojených záchranných zložiek vybrať zo služobného auta každý jeden kus príslušenstva potrebný k výkonu práce a poskladať všetko tak, aby to do seba zapadlo.

Odporúčané
Už aj slovenskí policajti sa odfotili ako lego postavičky. Výzvu prijala pohotovostná motorizovaná jednotka z Košíc Už aj slovenskí policajti sa odfotili ako lego postavičky. Výzvu prijala pohotovostná motorizovaná jednotka z Košíc 27. septembra 2019, 11:48

Denník Nový čas teraz zverejnil aj video z príprav bratislavských hasičov na výzvu aj následné finálne spracovanie. Podľa dostupných informácií sa pozeráme na viac ako 170 rôznych prístrojov, ktoré musí byť pripravená 5-členná posádka kedykoľvek obslúžiť. 

Opäť sa iniciatíva tešila pozornosti používateľov sociálnych sietí, ktorým sa tento pohľad do pozadia dôležitej práce ľudí zachraňujúcich životy páči. Samozrejme, radi by sme si pozreli aj podobný pohľad do slovenskej sanitky, pravdou však ostáva, že je oveľa dôležitejšie, aby boli vždy v správny čas na správnom mieste a určite nestojí za to, aby príprava Tetris Challenge ohrozila ľudský život. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia