Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Red Bull.
9. októbra 2019, 17:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci by si radi zatancovali s Glebom, určite nie na country. Kto si vytancoval postup na finále Red Bull Dance Your Style?

REFRESHER RED BULL
Uložiť Uložené

Sleduj našu reportáž z jedinečnej tanečnej udalosti.

Nedávno sme mali možnosť navštíviť druhý ročník obľúbenej akcie Red Bull Dance Your Style, na ktorej sa opäť predstavili najznámejší domáci reprezentanti rôznych moderných tanečných štýlov. Opäť mali Slováci možnosť vytancovať si postup až do veľkého parížskeho finále a v našom videu sa dozvieš, komu sa to podarilo. 

16 súťažiacich vopred nevedelo, na aké skladby budú tancovať, a tak museli predviesť dávku improvizácie a zároveň popri tom aj zabaviť obrovské publikum. Práve to o samotných postupujúcich rozhodovalo. 

S otázkami sme oslovili aj zopár návštevníkov, ktorí nám ochotne prezradili, kvôli čomu na akciu prišli a taktiež sme sa dočkali vtipných odpovedí na otázku, na aké žánre by nikdy netancovali. Taktiež sme sa dozvedeli, že by si radi zatancovali napríklad s Iron Manom, Beyoncé alebo Glebom, určite však nie na country. Viac sa už však dozvieš v samotnej reportáži, kde si aj moderátorka Becca poriadne vyhodila z kopýtka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia