Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 7:20
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Muž kvôli televíznej šou vydržal bez žmurkania viac ako hodinu, stanovil tak nový svetový rekord

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jedna hodina, 17 minút a 3 sekundy. Ani sa neodvažujeme vyzvať ťa, aby si to skúsil prekonať.

Každý z nás to skúšal: stretne sa skupina kamošov a pretekajú sa, kto z nich vydrží dlhšie nežmurknúť. Každý, kto to dotiahol za pol minúty, už bol frajer. Sotva si vieme predstaviť nepríjemnú bolesť, ktorú prežíval filipínsky herec Paolo Ballesteros, ktorú vydržal neuveriteľných 77 minút a 3 sekundy! O bláznivej šou ako prví informovali filipínske Phil Star.

Po lícach mu po celý čas tiekli slzy

Pálčivá bolesť, pocit sucha, slziace oči a televízne kamery... znie to ako nočná mora, no na Filipínach je to hra, ktorá je súčasťou televíznej šou Eat Bulaga! Ballesteros porazil svoju kolegyňu, Pauleen Lunu, ktorá pred ním bez žmurknutia vydržala 30 minút a 44 sekúnd.

Odporúčané
Muž chcel prekonať bizarný rekord v sedení na záchode, zvládol úctyhodných 5 dní Muž chcel prekonať bizarný rekord v sedení na záchode, zvládol úctyhodných 5 dní 15. júla 2019, 14:26

Úprimne si myslíme, že už to je bláznivý výkon. Aj keď máš niekedy pocit, že prokrastinuješ, pravdepodobne stále vieš stráviť tých 30 minút zmysluplnejšie. Napriek tomu sa však na videu s Paolom dobre zabavíš, ale pozor: neodporúčame ti pokúšať sa prekonať tento rekord.

Nie je to oficiálny rekord

Guinessova kniha rekordov žiaľ kategóriu „najdlhší čas bez žmurknutia“ nepozná, ale údajne tento rekord doteraz patril akémusi Juliovi z Denveru, Colorado, podľa portálu Record Setter. Jeho rekord bola 1 hodina, 5 minút a 11 sekúnd.

Pozri si poslednú minútu Paolovho utrpenia predtým, ako žmurkol – a všimni si, ako si hneĎ potom chytá oči, ktoré musí mať neskutočne rozdráždené.

 

 Každopádne, Paolovi k jeho úspechu, ak to tak možno nazvať, gratulujeme. Nabudúce by mohol vyskúšať príjemnejšiu výzvu, napríklad bicyklovanie s loptou na hlave. Čo povieš?

Domov
Zdieľať
Diskusia