Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Vl Mi

UFO nadšenci cestujú do Thajska k soche Budhu. Vraj je to červia diera a mimozemšťania ju používajú na cestovanie dimenziami

ZAUJÍMAVOSTI UFO
Uložiť Uložené

Nadšenci si vždy niečo nájdu.

Sme vo vesmíre sami? Otázka, ktorá trápi mnohých. Vedci aj vesmírni nadšenci neustále pozorujú oblohu, snažia sa zachytiť signál, ktorý by potvrdil mimozemský život.

Niektorí však hľadajú mimozemšťanov aj na Zemi. A nie je ich málo. Najnovšia teória je, že socha Budhu v Thajsku funguje ako červia diera a ufóni ju využívajú na cestovanie dimenziami. Táto teória zaujala hneď niekoľko svetových médií vrátane Vice a CNN, všimol si Business Insider.

Odporúčané
Americkí piloti stíhačiek sledovali UFO. O incidente z roku 2015 prehovorili pre médiá Americkí piloti stíhačiek sledovali UFO. O incidente z roku 2015 prehovorili pre médiá 19. septembra 2019, 10:56

Oblasť Khao Kala sa nachádza len 3 hodiny od hlavného mesta Thajska Bangkoku. Tam majú UFO nadšenci z celého sveta namierené. Člen skupiny s názvom UFO Khao Kala Somjit Raepeth tvrdí, že s mimozemšťanmi komunikujú. Vraj sú z Pluta a z planéty, ktorá sa volá Logu Kata Paka Tigong. Má sa nachádzať v našej galaxii.

UFO nadšenci cestujú do Thajska k soche Budhu. Vraj je to červia diera a mimozemšťania ju používajú na cestovanie dimenziami
Zdroj: Khao Kala Buddhas Footprint/buncha chuaepratum

Ufóni sú vraj cnostní a morálni. Čo sa týka výzoru, sú to štíhli, malí a strieborní humanoidi. Jediná možnosť, ako ich kontaktovať, je vycibriť budhistické učenie dhamma na najvyššiu úroveň. Tvrdí, že sochu používajú na cestovanie dimenziami pomocou červých dier.

Máš dosť? My tiež. Na záver je nutné dodať, že neexistuje žiadny dôkaz, ktorý by potvrdzoval nadprirodzené schopnosti sochy. To však nemení nič na tom, že je miesto plné turistov.

Domov
Zdieľať
Diskusia