Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 21:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Call of Duty: Modern Warfare vychádza už tento mesiac. Explozívny trailer sľubuje nezabudnuteľný vojnový zážitok

Call of Duty: Modern Warfare vychádza už tento mesiac. Explozívny trailer sľubuje nezabudnuteľný vojnový zážitok
Zdroj: Activision
TECH
Uložiť Uložené

Activision vydá aj tento rok nový diel Call of Duty. Pôjde o reboot najobľúbenejšej a najkvalitnejšej série.

Call of Duty: Modern Warfare je rebootom najobľúbenejšej série z CoD. Namiesto štvrtého dielu sa dočkáme ďalších misií kapitána Pricea. Tentoraz nás čaká množstvo vojnových konfliktov, obrovský singleplayer a už klasicky multiplayer. Ten by mal ponúknuť vôbec najväčší počet máp v sérii, no zaobíde sa bez Battle Royale režimu. Ten by mal doraziť neskôr v tomto roku. Samotný multiplayer údajne ponúkne módy až pre 100 hráčov. 

Novinka už prežila pár kontroverzných káuz, kedy sa do hry obúvajú najmä veteráni. Glorifikuje totiž niektoré druhy zabití a nepríjemné vojenské metódy, ktoré rozhodne nie sú zábavné. Kampaň má taktiež ponúknuť kontroverzné momenty a určite sa launch nezaobíde bez kritiky v recenziách či na internete celkovo.

Hru vyvíja Infinity Ward (CoD, CoD 2, trilógia Modern Warfare, Infinite Warfare a Ghosts). Dostupná bude 25. októbra pre PC, Xbox One a PS4, pričom práve na konzole od Sony bude k dispozícii survival mód Spec Ops exkluzívne počas celého prvého roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia