Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Žena našla v starom gauči pravé Rolex hodinky v hodnote 230-tisíc €. Kus nábytku pritom kúpila za pár drobných

MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Tento model odborníci považujú za kráľa medzi historickými hodinkami.

Neznáma žena si pred približne štyrmi rokmi kúpila v sekáči starý gauč za 20 eur. V tom čase však ešte ani netušila, že vďaka tejto kúpe začne úplne nový život. Prednedávnom totiž v starom kuse nábytka našla zapadnuté hodinky. Išlo o vzácny vintage kúsok Daytona „Paul Newman“ od značky Rolex v hodnote až 230-tisíc eur, informuje portál Robb Report.

Tento model odborníci považujú za kráľa medzi historickými hodinkami. Vyrábali sa len od roku 1966 až do 1969. S ciferníkom Paula Newmana ich bolo skutočne málo. Model dokonca prekonal rekord o najdrahšie hodinky na svete, keď bol v roku 2017 vydražený za 14 miliónov eur.

Odporúčané
10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža 10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža 4. apríla 2018, 13:55

Keď ich žena našla medzi vankúšmi starej pohovky, nemohla veriť vlastným očiam. Už na prvý pohľad bolo evidentné, že ide o vzácny a drahý kúsok. Nebola si však úplne istá hodnotou, a tak kontaktovala Paula Altieriho, majiteľa siete predajní luxusných hodiniek Bob’s Watches, ktorému ich aj ponúkla.

Expert okamžite potvrdil, že ide o cennosť a ohodnotil ich na štvrť milióna dolárov. Neznáma žena potvrdila, že za peniaze z predaných hodiniek si vraj chce kúpiť nový dom a zväčšiť prsia.

Domov
Zdieľať
Diskusia