Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 19:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si balí kufre vo väzení, Naked Bananas sa poriadne odviazali

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS NAKED BANANAS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa dozvieš množstvo noviniek a taktiež sa odbornejšie pozrieme na problematiku CBD.

 

Zdá sa, že 6ix9ine má cestu na slobodu voľnú, keďže splnil dohodu, ktorú uzavrel s federálnou políciou v závere minulého roku. Aktuálne je na kompetentných sudcov, aby rozhodli, či dúhový raper povedal dosť na to, aby si zobrali k srdcu návrhy prokurátorov a znížili jeho trest na nutné minimum. Ak by sa tak stalo, Tekashi bude prepustený už v januári 2020. 

Pobavili nás chalani z Naked Bananas a na svoje si prišiel každý fanúšik Jokera. Ten sa teší veľmi pozitívnym recenziám a všetko v konečnom dôsledku reflektujú aj čísla – za prvý víkend zarobil približne štvrť miliardy dolárov. 

V najnovších Freshnews sme rozobrali aj látku CBD, ktorá sa aktuálne v našich končinách stáva čoraz populárnejšou. Dozvieš sa, o čo vlastne ide, aké pozitívny účinky už potvrdila Svetová zdravotnícka organizácia a veľa ďalšieho. 

Odporúčané
10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko 10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko 6. októbra 2019, 11:33
Domov
Zdieľať
Diskusia