Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 21:36
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Lietadlo muselo núdzovo pristáť kvôli hádke muža a ženy. Okrem nádávok lietali aj pľuvance

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Z paluby bolo napokon vyhodených až sedem ľudí.

Na palube jedného z lietadiel dopravcu easyJet sa odohrala poriadna hádka. Počas letu z Manchestru do Tenerife sa medzi sebou pochytilo až sedem ľudí. Kričali na seba, pľuli a nadávali. Utíšiť sa ich snažil aj personál lietadla, avšak márne.

Ako informuje The Independent, agresívni pasažieri začali verbálne napádať aj letušky. Keďže sa situácia čoraz viac vyhrocovala, piloti ju vyhodnotili ako príliš nebezpečnú pre pokračovanie letu, a preto boli museli núdzovo pristáť v portugalskom meste Faro.

Z paluby bolo vyhodených sedem ľudí, vrátane muža, ktorý mal celý konflikt začať s neznámou ženou. Zvyšní pasažieri sa do konfliktu údajne pridali až po tom, čo dvojica v hádke neprestávala. Hlavný iniciátor mal danú ženu dokonca aj opľuť do tváre.

Celé to malo začať približne dve hodiny po vzlete. Podľa výpovedí očitých svedkov malo dokonca prísť aj k fyzickým útokom. Posádka sa spočiatku snažila konflikt vyriešiť tak, že hádajúcich presadila na opačné konce lietadla. To však ani zďaleka nepomohlo. 

„Potvrdzujeme, že let EZY1903 z Manchestru do Tenerife sa 3. októbra odklonil do portugalského Fara v dôsledku toho, že sa niektorí cestujúci na palube narušovali let. Cestujúci boli odvedení políciou a lietadlo pokračovalo vo svojom lete do Tenerife,“ tvrdí hovorca easyJet.

Odporúčané
Žena otvorila v lietadle núdzový východ. Dôvodom bolo, že sa chcela nadýchať čerstvého vzduchu Žena otvorila v lietadle núdzový východ. Dôvodom bolo, že sa chcela nadýchať čerstvého vzduchu 2. októbra 2019, 20:44

„Naša posádka je vyškolená na to, aby posúdila a vyhodnotila všetky ohrozené situácie a konali rýchlo a primerane, aby tak zabezpečili, že bezpečnosť letu a ostatných cestujúcich nebude ohrozená,“ dodáva hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia