Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Panoramatický výhľad na Brno či dizajnové zariadenie. Tento penthouse si zamilujú aj Pražáci

Panoramatický výhľad na Brno či dizajnové zariadenie. Tento penthouse si zamilujú aj Pražáci
Zdroj: BoysPlayNice
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Po dlhšej prestávke sa presúvame z Prahy do Brna, konkrétne kvôli bývaniu, v ktorom by sme si dokázali predstaviť život mimo domoviny.

Domáce architektonické štúdiá sú na vysokej úrovni, dnes sa o tom opätovne presvedčíš vďaka pôsobivej nehnuteľnosti z Brna

Penthouse F6.1 je odrazom súčasnosti, avšak vďaka nadčasovému prevedeniu bude vizuálne a funkčne zaujímavý aj o 15 či 20 rokov. Architektka Jana Schnappel Hamrová preferuje v rámci svojich prác jednoduchosť, daný aspekt hrá hlavnú úlohu aj v prípade tohto bývania, ktorému nechýba ani terasa s výhľadom na krásy mesta. 

Odporúčané
Nadčasovosť a dokonalé súkromie v podobe vily s bazénom len 25 minút od Prahy   Nadčasovosť a dokonalé súkromie v podobe vily s bazénom len 25 minút od Prahy 25. septembra 2019, 8:14

Drevené podlahy, dizajnový nábytok, klavírne krídlo umiestnené v jedálenskej časti alebo monochromatické farebné ladenie s množstvom ukrytých akcentov a detailov. Kráse s 2 kúpeľňami len ťažko niečo vytknúť, keďže v nás evokuje príjemnú náladu, na ktorú by sme si dokázali zvyknúť veľmi rýchlo.

Teraz už ale zábery od BoysPlayNice, ktoré ťa dokonale vtiahnu do atmosféry jednej z najzaujímavejších nehnuteľností v rámci Juhomoravského kraja. 

Späť
Zdieľať
Diskusia