Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 11:12
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Návštevníkom Fashion LIVE! nešlo len o drahé oblečenie. Podporujú najmä lokálnu tvorbu a udržateľnosť

Návštevníkom Fashion LIVE! nešlo len o drahé oblečenie. Podporujú najmä lokálnu tvorbu a udržateľnosť
Zdroj: Sára Sarvašová/REFRESHER.sk
MÓDA FASHION LIVE! OUTFITY
Uložiť Uložené

Na rozdiel od zahraničia sa u nás neprišli ľudia len chvastať drahým oblečením a outfity z Fashion LIVE! ti to potvrdia.

Slovenský týždeň módy prebieha o niečo inak, než jeho zahraničné verzie, no podujatie Fashion LIVE! vždy priláka množstvo pozornosti. Tento rok sme sa vybrali s fotoaparátom na Kamenné námestie v Bratislave, kde sa počas troch dní tohto podujatia, okrem desiatok návrhárov, vystriedali aj stovky dobre oblečených návštevníkov.

Odporúčané
Čo máš na sebe a koľko to stálo? Známych osobností sme sa na pražskom Fashion Weeku pýtali na cenu drahých kúskov oblečenia Čo máš na sebe a koľko to stálo? Známych osobností sme sa na pražskom Fashion Weeku pýtali na cenu drahých kúskov oblečenia 3. septembra 2019, 17:27

Na rozdiel od svetových metropol nás tu však nečakali ľudia chvastajúci sa svojimi outfitmi za tisíce eur, ale skôr ozajstní fanúšikovia módy, ktorí vedia, čo je dobré a neváhajú tak zájsť do sekáčov alebo podporiť lokálnych módnych návrhárov. Okrem fotiek sme od nich vyzbierali aj odpovede na jednoduchú otázku: „Nad čím si rozmýšlal pri voľbe svojho dnešného outfitu?".

Domov
Zdieľať
Diskusia