Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 9:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj prvýkrát vystúpila na Slovensku, hneď po boku Ariany Grande. Obe hviezdy stvárnili TWiiNsky Nízlové

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Opäť s premaľovanou tvárou na čierno.

 

Na pódiu markizáckej show Tvoja tvár znie povedome sa tentokrát ukázali Ariana Grande, Nicki Minaj a Jessie J so spoločnou skladbou Bang Bang. Stvárnili ich TWiiNsky a Barbora Švidraňová, pričom ich výkon už necháme na tvoje hodnotenie. S ohľadom na udalosť zo začiatku roka, keď americká interpretka odmietla na Slovensku vystúpiť, tak ide o úsmevný moment. 

Menej úsmevná je skutočnosť, že sme opäť svedkami premaľovania tváre na tmavšiu hnedú s cieľom podobať sa na príslušníka afroamerickej kultúry. Na instagramovom profile súťaže si už v prípade fejkového Tupaca všimli nevhodnosť blackface aj zahraniční používatelia, a tak nám asi ostáva len čakať, kým sa tento nemiestny zvyk dostane aj do pozornosti kompetentnejších. 

TWiiNSky mimochodom nedávno ohlásili, že ich spoločná dráha oficiálne končí, a tak dostali aspoň možnosť zaspievať si na pódiu spoločne. 

Odporúčané
Slovenská modelka ako Tupac alebo Dejdar ako The Weeknd. Prečo je blackface a používanie slova  „ni**a“ absolútne nevhodné? Slovenská modelka ako Tupac alebo Dejdar ako The Weeknd. Prečo je blackface a používanie slova „ni**a“ absolútne nevhodné? 1. októbra 2019, 16:31
Domov
Zdieľať
Diskusia