Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 12:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Victoria's Secret prvýkrát zapája do kampane plus-size modelku. Po kritike chce zobrazovať ideál krásy bez rozdielu

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Značka už, podľa všetkého, pochopila, že prezentovať výhradne chudé modelky ako ideál krásy asi nebude správna a zodpovedná cesta.

Značka spodného prádla Victoria's Secret sa rozhodla do kampane po prvýkrát v histórii zapojiť aj plus-size modelku s veľkosťou oblečenia 44 v európskom číslovaní. 

Pravdepodobne už druhá najobľúbenejšia značka po Fenty x Savage od Rihanny má za sebou turbulentný rok 2019, dokonca sa nekonala ani pravidelná módna prehliadka. Zároveň odišiel aj šéf marketingu, ktorému sa nepáčilo, že značka spolupracuje s transgender modelkou. 

Odporúčané
Šéf marketingu Victoria's Secret podal výpoveď po tom, čo značka najala prvú transgender modelku Šéf marketingu Victoria's Secret podal výpoveď po tom, čo značka najala prvú transgender modelku 6. augusta 2019, 16:24

Aktuálne máme možnosť vidieť, že sa v rámci spolupráce Victoria's Secret a Bluebella na propagačných materiáloch objavuje aj plus-size modelka, čo doteraz nebolo zvykom. Otvorene za to kritizovala prestížnu značku aj Rihanna, ktorá je známa tým, že jej spodná bielizeň Savage x Fenty podporuje ženy všetkých tvarov a veľkostí. 

Nová tvár Ali Tate Cutler je tak náznakom, že aj VS už pociťuje spoločenskú zodpovednosť a nechce verejnosti ako ideál ženskej krásy prezentovať len vychudnuté modelky. V rozhovore pre E! plus-size modelka prezradila svoje pocity: „Myslím si, že značka ide správnym smerom, keď počúva publikum, ktoré si vyžiadalo, že chce vidieť viac žien rôznych tvarov a veľkostí.“

Odporúčané
Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. septembra 2019, 16:27
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

The bold and the beautiful. #BluebellaforVS launches tomorrow.

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria's Secret (@victoriassecret),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ali Tate (@ali_tate_cutler),

Domov
Zdieľať
Diskusia