Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 9:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boxerka pobozkala súperku na predzápasovom vážení, dostala facku a strhla sa potýčka

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Také prekvapenie pravdepodobne nikto v celej miestnosti nečakal.

Počas posledných dní poľská boxerka Ewa Brodnicka obhajovala titul WBO v super ľahkej váhe, čo sa jej nakoniec aj podarilo. Šampiónka však ešte deň pred tým svoju súperku Edith Soledad Matthysse rozhodila tak, ako ešte pravdepodobne nikto.

Počas predzápasového váženia a predstavovania oboch zápasničiek totiž počkala Ewa Brodnicka na správny moment a následne svoju súperku pred očami všetkých pobozkala na pery

Odporúčané
Oktagon, XFN aj Vémola. Najväčšie MMA rivality na slovenskej a českej scéne generujú tonu trash talku, peňazí aj divákov Oktagon, XFN aj Vémola. Najväčšie MMA rivality na slovenskej a českej scéne generujú tonu trash talku, peňazí aj divákov 13. januára 2019, 18:45

Pravdepodobne nikto v miestnosti neočakával, že sa niečo podobné môže udiať a rovnako všetkých prekvapila aj následná reakcia pobozkanej Matthysse. Tá totiž automaticky na súperku fyzicky zaútočila – strelila jej facku a keby mala možnosť, tak ešte pokračuje. 

Nuž, zdá sa, že známe trash talky naberajú v tomto prípade úplne iný význam. Zároveň je jasné, že aj v tomto formáte splnia svoj účel a prilákajú k obrazovkám ešte viac divákov. Brodnicka nakoniec v zápase zvíťazila, a tak sa pusa pravdepodobne osvedčila. 

Bozk prichádza približne v čase 3:12 

Domov
Zdieľať
Diskusia