Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 18:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kamaráti sa Slovákovi zložili na letenku, aby sa stal majstrom sveta: Chceli mi amputovať nohu, v Oktagone ešte budem zápasiť

REFRESHER
Uložiť Uložené

Igor Daniš v rozhovore opisuje, ako zariskoval a nechal každodennú prácu, aby si mohol splniť sen.

Igor Daniš je slovenský zápasník thajského boxu, ktorý je obzvlášť uznávaný v zahraničí, na Slovensku sa o ňom zatiaľ veľa nevie.

Prvýkrát sa rozhodol vstúpiť aj do vôd MMA na zatiaľ poslednom kole Oktagonu, kde si síce išiel po prehru, zatiaľ však primárne zbiera skúsenosti. V aktuálnom rozhovore prezradil aj čosi viac o svojich zdravotných problémoch a psychickom nastavení pri zápasoch z perspektívy človeka, ktorý už má dcéru. 

Porozprávali sme sa aj o finančných podmienkach pre bojovníkov na Slovensku. Igor síce z bojových športov žije, priznáva zároveň, že výhradne zo ziskov zo zápasov by sa žiť pravdepodobne nedalo. Popri profesionálnej kariére zápasníka ešte trénuje, vyberá si však, komu odovzdá svoje skúsenosti. 

Jeho príbeh začal tak, že sa mu kamaráti zložili na letenku, aby mohol zanechať každodennú prácu a naplno sa venovať tréningom. Viac sa už dozvieš v samotnom rozhovore. 

Domov
Zdieľať
Diskusia