Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 18:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Martin Scorsese odsudzuje marvelovky. Podľa neho sú to zábavné atrakcie, nie skutočné kino-filmy

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Martin Scorsese im síce dal príležitosť, ale len do momentu, kým prišiel na to, že sa podobajú na zábavný park.

Martin Scorsese patrí medzi najuznávanejších režisérov na svete. Stojí za ikonickými snímkami ako Goodfellas, Raging Bull alebo Taxi Driver a aj aktuálnym The Irishman, zároveň je však jeho vkus vyhranený proti filmom so superhrdinami. 

Teraz sa pre magazín Empire pomerne negatívne vyjadril na ich adresu, informuje The Guardian. Scorsese potvrdil, že síce marvelovky nevidel, no pokúsil sa o to, problém mu však robila psychologická a emočná rovina postáv. Aj napriek tomu, že uznáva výkony hercov vzhľadom na všetky okolnosti, filmy Marvelu prirovnáva k zábavným parkom. 

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

Na vyjadrenie Martina Scorsesea už reagoval aj režisér Strážcov Galaxie, ktorý priznal, že režisér patrí medzi jeho 5 najobľúbenejších žijúcich tvorcov. James Gunn prezrádza, že bol nahnevaný, keď ľudia v minulosti súdili film Posledné pokušenie Krista bez toho, aby ho videli a je smutný, že Scorsese práve spravil to isté so sériou od Marvelu.

Scorsese pravdepodobne nevidel tie lepšie filmy od Marvelu. Povedzme si pravdu, začínali naozaj ako zábavné parky a niekedy nedosiahli ani priemernej kvality. To sa však v posledných rokoch (až na výnimky) začalo meniť). 

Domov
Zdieľať
Diskusia