Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber je ochotný dobýjať srdce Hailey Baldwin 10-tisíc hodín. Vracia sa s hlasom ako 18-ročný

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák prichádza s lovesongom, ktorý si zamiluje každý jeho dlhoročný fanúšik.

Justin Bieber si pred pár dňami ešte raz povedal „áno“ so svojou polovičkou a teraz jej venoval aj text najnovšej skladby 10000 Hours, na ktorej sa spoločne s ním objavuje duo Dan + Shay.

Ide o klasický popový lovesong, čo je však v tomto prípade prekvapivé, je samotný spôsob, akým Justin k tvorbe pristúpil. Do veľkej miery sa totiž jeho časť skladby podobá na tvorbu z doby, keď bol ešte vychádzajúcou hviezdou a bez problémov pobláznil hlavu ktorémukoľvek dievčaťu.  

Populárny spevák sa pred časom nechal počuť, že nie je schopný tvoriť kvôli nie práve ideálnemu duševnému zdraviu. Aktuálne však máme pocit, že je jeho depresia definitívne preč. On sám viackrát prostredníctvom Instagramu prezradil, že sa už cíti lepšie a ako argument používal napríklad vieru.

Jeho zatiaľ posledný výstrelok bol však už výrazne racionálnejší, vysvetľoval v ňom aj konkrétne veci, ktoré ho trápili a mohli spôsobiť psychické problémy. Na základe jeho súčasného vystupovania to však vyzerá aj tak, že by sme sa mohli dočkať ďalších skladieb a po projekte Purpose z roku 2015 aj ďalšieho sóla. 

Odporúčané
PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák 4. októbra 2019, 15:43
Domov
Zdieľať
Diskusia