Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Immofinanz.
7. októbra 2019, 12:54
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Kde Polus City Center končí, VIVO! začína

REFRESHER VIVO
Uložiť Uložené

Otázka, ktorá posledné týždne trápila Bratislavčanky a Bratislavčanov, je dnes zodpovedaná.

Polus City Center sa mení s cieľom poskytnúť zákazníkom kvalitnejší nákupný zážitok a postupne sa z neho stáva VIVO!

Prvé nákupné centrum na Slovensku, Polus City Center, ktoré na začiatku tisícročia predstavilo revolúciu v nakupovaní,zlepšuje svoju ponuku a služby pre zákazníkov.

„Na Slovensko sme prišli ako prvé a najmodernejšie nákupné centrum. Dnes odpovedáme na najnovšie trendy a meníme sa s cieľom reagovať na potreby návštevníkov, poskytovať im kvalitný verejný priestor a prinášať im čo najpríjemnejšie zážitky,“ vysvetľuje Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ, v ktorej vlastníctve je Polus City Center.

Kde Polus City Center končí, VIVO! začína
Zdroj: Immofinanz

Návštevníci môžu tento prerod sledovať v priamom prenose. Polus City Center sa nemení na VIVO! len na papieri, ale súčasťou tejto zmeny je aj rekonštrukcia interiéru nákupného centra. Tá zahŕňa modernizáciu parkovacieho systému v garážach, vynovený food court, celkovú modernizáciu priestorov a v neposlednom rade aj minulotýždňové otvorenie supermarketu Lidl, vylepšenej predajne Datart a ďalších prevádzok vrátane kľúčovej služby a kvetinárstva.

 

Kde Polus City Center končí, VIVO! začína
Zdroj: Immofinanz

VIVO! však neznamená len štýlové a dizajnové priestory, ale túžbu byť tu pre ľudí. Chce byť moderným komunitným centrom, ktoré poskytne obyvateľom Bratislavy širokú škálu služieb a voľnočasových aktivít. Návštevníci budú môcť nakupovať v množstve značkových obchodov, navštevovať kino, stretávať sa v kaviarňach či pochutnávať si na dobrom jedle. Navyše sú pre nich pripravené príjemné oddychové zóny, v ktorých sa budú cítiť ako doma.

 

Kde Polus City Center končí, VIVO! začína
Zdroj: Immofinanz

Pocit domova, bezpečia a pohody je v základoch filozofie VIVO!. Redizajn interiéru vznikol v britskom štúdiu Air Design, ktoré má za sebou bohatú históriu renovácií nákupných priestorov. Pri projekte sa inšpirovali myšlienkou „druhého domova“. Pohodovú atmosféru vo VIVO! docielili pohodlným a dizajnovým mobiliárom, novým ekologickým osvetlením, navýšením množstva zelene a drevených prvkov a v neposlednej rade aj ústretovejším navigačným systémom.

 

Kde Polus City Center končí, VIVO! začína
Zdroj: Immofinanz

Nová éra s VIVO! sa začína už v novembri. Návštevníci sa môžu v najbližších mesiacoch tešiť na veľa ďalších služieb, udalostí, noviniek, obchodov a módnych značiek, ktoré obohatia nákupné možnosti. Do portfólia VIVO! pribudnú značky ako Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay. V plánoch je aj modernizácia exteriéru, nová cyklotrasa a prepojenie s jazerom Kuchajda. S podporou Polus City Center bol pripravený aj projekt rekonštrukcie móla na jazere.

Domov
Zdieľať
Diskusia