Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Apple chystá vylepšené slúchadlá AirPods. Majú dostať noise-cancelling

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Potláčanie hluku okolia využiješ napríklad v MHD-čke.

Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods sú mimoriadne obľúbené, no objektívne majú aj niekoľko nedostatkov. 

Stále neumožňujú pohodlnú reguláciu hlasitosti bez vyťahovania mobilu z vrecka, či kostrbatého aktivovania Siri a nemajú prakticky žiadne blokovanie okolitých ruchov. V MHD-čke tak okrem svojej hudby alebo podcastov počuješ aj všetko ostatné. 

Odporúčané
Apple predstavilo nové AirPods 2. Za verziu s bezdrôtovým nabíjaním zaplatíš viac než dve stovky Apple predstavilo nové AirPods 2. Za verziu s bezdrôtovým nabíjaním zaplatíš viac než dve stovky 20. marca 2019, 21:54

Podľa 9to5mac sa však začínajú množiť špekulácie, že ďalšia generácia označená ako B298, už obľúbený noise-cancelling dostane. V Apple by mal byť označovaný ako focus mode

Náznaky sa našli v aktualizácii iOS 13.2, ktorú už naplno testujú vývojári aplikácií pre iPhony. 

Nové AirPods by v tom prípade museli výrazne zmeniť svoju podobu. Dostali by ešte silikónovú in-ear časť, ktorá by v uchu sedela tesnejšie a pomáhala by tak blokovať vonkajšie zvuky.

Ako by to vyzeralo, môže naznačovať koncept, ktorý 9to5mac zdieľal. Vylepšené AirPods by sme mohli vidieť už tento mesiac, keď má Apple naplánovanú ďalšiu veľkú konferenciu, tentoraz zameranú na iPady a počítače MacBook Pro. 

Domov
Zdieľať
Diskusia