Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 13:06
Čas čítania 0:00
Richard Balog

H&M odhaľuje najlepšiu dizajnérsku spoluprácu za posledné roky

H&M odhaľuje najlepšiu dizajnérsku spoluprácu za posledné roky
Zdroj: H&M
MÓDA H&M MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Giambattista Valli svojimi kúskami pre švédsky reťazec zatieňuje aj slávnejších kolegov.

23. mája tohto roku značka H&M počas amfAR gala v Cannes oznámila spoluprácu s Giambattistom Vallim na dizajnérskej kolekcii. Odvtedy uplynulo takmer 5 mesiacov a my konečne dostávame príležitosť vidieť výsledok ich úsilia. 

Vo svete Haute Couture módy mimoriadne uznávaný návrhár, ktorého si obľúbili mnohé známe tváre, ako napríklad Jennifer Lopez či Kendall Jenner, si tak konečne vyslúži aj pozornosť od bežnej populácie. A to úplne zaslúžene, keďže kúsky spod rúk šikovného Taliana sú častokrát označované za umelecké diela plné tých najmenších detailov

Odporúčané
Diery a prakticky nulové využitie. Off-White prichádza s kabelkou búrajucou stereotypy    Diery a prakticky nulové využitie. Off-White prichádza s kabelkou búrajucou stereotypy 30. septembra 2019, 13:16

V obdobnom duchu sa bude niesť aj spomínaná kolekcia pre švédsky reťazec, ktorá sa dostane na pulty vybraných predajní už 7. novembra a následne bude prístupná na oficiálnej stránke

Giambattista pri jednotlivých návrhoch nezostal svojej povesti nič dlžný a my sa tak môžeme tešiť na kúsky s romantickým podtónom, ktorým budú dominovať kvetinové vzory, umelecké potlače, čipka, výrazné šperky a samozrejme bohatý nádych extravagancie.  Ako už ale pri spoluprácach býva zvykom, aj tentokrát hlavný tvorca opustí komfortnú zónu a pustí sa do neprebádaných vôd. Svetlo sveta tak uzrú taktiež obľúbené motorkárske bundy, neforemné nohavice s vreckami, mikiny alebo masívne topánky. 

Ponuka H&M x Giambattista Valli bude rozhodne bohatá a už teraz môžeme s pokojom povedať, že ide o najlepšiu dizajnérsku spoluprácu za posledné roky. Viac ti už napovie galéria. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia