Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti IBM.
10. októbra 2019, 14:40
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Staň sa superhrdinom na IBM Fest - Heroes 2019

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ukáž, čo je v tebe a dokonči svoj superhrdinovský tréning už 16. októbra 2019 v Bratislavskej Starej Tržnici.

Kariérne podujatie IBM Fest prichádza v ročníku 2019 do Bratislavy, aby ťa premenilo na superhrdinu v profesnom živote. Vďaka tematike “Heroes” si prejdeš záverečným výcvikom a počas prednášok, workshopov a interaktívnych atrakcií sa staneš členom elitnej jednotky superhrdinov v jednej z oblastí: IT, DESIGN, FINANCE, SALES &SUPPORT.

IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom
IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom Zdroj: IBM Fest

IBM Fest - Heroes otvorí svoje brány už 16.10. o 13:00 a ty môžeš byť bezplatne pri tom. Stačí sa zaregistrovať na oficiálnej stránke.


Navyše môžeš vyplniť vstupný test, ktorý ťa priradí do jednej z vyššie spomínaných oblastí a
užiješ si tak event ušitý priamo pre teba.


Počas festivalu sa môžeš tešiť na inšpiratívne prednášky v podaní superhrdinov - odborníkov z praxe. O otvorenie festivalu sa postará Paul Burt, managing director IBMPavol Jesenský ti porozpráva o automatizácií v automobilovom priemysle. Michal Klimek sa vo svojej prednáške zameria na umelú inteligenciu, zatiaľ čo Eva Hanková ti prezradí ako dizajnovať aplikácie pre radosť.

Radoslav Oleksak ti ukáže ako spracovávať dáta zo senzora a prezradí informácie z oblasti Internet of Things. Jozef Gašparík z Praxuj.sk sa zameria na problematiku školstva v prednáške “Prečo škola nestačí?” a dilemu, či sa rozhodnúť pre školu alebo prax ti objasní Martin Lištiak.

IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom
IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom Zdroj: IBM Fest


Tieto a mnohé ďalšie skvelé prednášky či workshopy ti pomôžu s voľbou tvojej budúcej kariéry a umožnia ti jasnejšie vyjasniť tvoju pracovnú cestu. Každý superhrdina si nájde na evente aj svoju základňu, kde sa praktickými ukážkami dozvie viac práve o svojej oblasti.

IBM Fest nie je len o vzdelávaní a kariére, ale aj o zábave. Preto sa počas festivalu uskutoční IBM kvalifikácia na Firemné ešportové hry v populárnych herných tituloch. Zakotviť môžeš  v zóne virtuálnej reality od najväčšieho herného turnaja Y-Games, či PS4 FIFA zóne. Aby toho nebolo málo, herný priestor obohatí aj zóna LYNX a Lenovo  Okrem toho na teba čaká aj escape room Divný príves, herné konzoly a mnoho ďalšieho.

Po skončení IBM Fest - Heroes na teba čaká afterpárty v KC Dunaj, v ktorej sa môžeš zabaviť s ostatnými superhrdinami od 20:00. Vstup na afterpárty so živou kapelou a DJmi je celkom zadarmo

IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom
IBM Fest - Heroes 2019 ti ponúka možnosť sa stať hrdinom Zdroj: IBM Fest

Staň sa superhrdinom aj ty a príď na IBM Fest - Heroes už 16. októbra od 13:00 do Starej Tržnice, Bratislava. Vstup je voľný, stačí sa zaregistrovať na stránke IBM fest

Domov
Zdieľať
Diskusia