Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 22:24
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zo slovenskej diaľnice sa stala pretekárska dráha. Policajti počas jednej služby namerali trom vodičom viac ako 190 km/h

NEWS
Uložiť Uložené

Našťastie sa nikomu nič nestalo.

Cestní piráti vedia, že dostanú „len“ pokutu. A tí, ktorí jazdia na najrýchlejších autách, ju hravo vo väčšine prípadov uhradia. Vo svojom vyčíňaní tak môžu pokračovať bez problémov ďalej. Až dokým sa nestane smrteľná nehoda, ako to bolo minulý rok na Orave. Porsche sa vyrútilo do protismeru spoločne so žltým Ferrari. Vodič žltého auta sa stihol Fabii vyhnúť, Porsche to nestihlo. Doplatil otec rodiny v škodovke.

Diaľniční policajti mali nedávno rušno. Počas jedného popoludnia namerali troch vodičov, ktorí jazdili rýchlosťou cez 190 km/hodinu. „37-ročnému vodičovi Audi Q7 policajti v k.ú. Trenčín v smere jazdy na Žilinu namerali rýchlosť jazdy 193 km/hod. Dychová skúška u vodiča bola negatívna. Vodičovi policajti za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti na diaľnici o 63 km/hod. uložili pokutu 500 €, ktorú vodič zaplatil na mieste,“ napísali na svojom účte na Facebooku muži zákona.


Ďalšieho vodiča namerali v Novom Meste nad Váhom. „40-ročnému vodičovi BMW 5 policajti radarom namerali rýchlosť jazdy 202 km/hodinu. V tomto prípade bola vodičovi uložená pokuta vo výške 800 € a bol mu vystavený blok na pokutu nezaplatenú na mieste,“ napísala polícia v statuse.

Odporúčané
Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš 1. októbra 2019, 15:35


Rekordérom v prekročení rýchlosti počas jednej služby policajtov Diaľničného oddelenia z Trenčína bol 53-ročný vodič vozidla Porsche. „Na diaľnici D1 v k.ú. Dubnica nad Váhom v smere jazdy na Žilinu mu trenčianski diaľniční policajti namerali rýchlosť jazdy 217 km/hodinu, čím prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici o 87 km/hod,“ informujú trenčianski policajti.

Smutné je, že sa policajtov snažil prehovoriť, aby mu pokutu nedávali. Vraj už platil viackrát a tentokrát by mu mohli odpustiť. „Policajti sa však nedali obmäkčiť a aj v tomto prípade vodičovi uložili najvyššiu pokutu, akú je možné uložiť na mieste, a to 800 €. Vodič zaplatil v hotovosti na mieste.“

Domov
Zdieľať
Diskusia