Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Prevážali kokaín a potopila sa im loď. V obkľúčení žralokov prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine

ZAUJÍMAVOSTI DROGY MORE
Uložiť Uložené

Mužov síce zadržali strážcovia zákona, no môžu byť radi, že vôbec prežili.

Traja muži, ktorí viezli drogy pri pobreží Kolumbie, mali smolu. Silné vlny prevrátili ich plavidlo, ktoré sa potopilo. Jediné, vďaka čomu prežili, boli balíky kokaínu, ktoré plávali na hladine mora. Využili ich ako plavák. Trojicu kolumbijské námorníctvo našlo približne 30 námorných míľ od mesta Tumaco, informuje Fox News s odvolaním sa na tlačovú správu námorníctva.

Prevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine
Prevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine Zdroj: Armada De Colombia

Keď ich pobrežná stráž našla, krúžili okolo nich žraloky. Mali obrovské šťastie, že prežili. Mužov z vody vytiahli a čierne balíky zhabali. Balenia obsahovali 1,2 tony kokaínu. Muži boli vo vode už tri hodiny, keď ich našla hliadka. Vytiahli ich napokon až po siedmych hodinách.

Odporúčané
Drogové testy slovenských policajtov by mohli odhaliť marihuanu aj 3 dni po požití Drogové testy slovenských policajtov by mohli odhaliť marihuanu aj 3 dni po požití 24. septembra 2019, 16:00

Mužom sa nakoniec nič nestalo. Prokuratúra ich obvinila z obchodovania s drogami a výroby omamných látok. Námorníctvo pátra po štvrtom mužovi, ktorý bol údajne na palube, keď sa loď prevrátila.

Domov
Zdieľať
Diskusia