Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 20:44
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Žena otvorila v lietadle núdzový východ. Dôvodom bolo, že sa chcela nadýchať čerstvého vzduchu

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA LIETADLO
Uložiť Uložené

Let napokon meškal približne hodinu.

Odkedy sú letenky za pár drobných, v lietadle stretneš naozaj zaujímavých ľudí. A najhoršie je, keď si k tebe sadne presne ten, vedľa ktorého vyslovene nechceš sedieť. Nedávno sme ti spomínali, že japonská aerolinka pri nákupe letenky oznámi, kde budú posadené deti. Viac sa už teda nemusíš trápiť s hlasným krikom ratolestí a bolo by skvelé, ak by si zobrali príklad všetky letecké spoločnosti.

 Kurióznu situáciu zažili cestujúci v Číne. Let meškal hodinu, pretože pasažierka otvorila núdzový východ, informuje Bangkok Post s odvolaním sa na Btime Video. Vraj sa chcela nadýchať čerstvého vzduchu. Lietadlo malo štartovať z provincie Hubei, namierené malo do Lanzhou.

Odporúčané
Lietadlo nemohlo vzlietnuť, roj včiel bránil pilotom vo výhľade. Pomohlo až vodné delo Lietadlo nemohlo vzlietnuť, roj včiel bránil pilotom vo výhľade. Pomohlo až vodné delo 17. septembra 2019, 22:24

Žena mala okolo 50 rokov. Posádka ju pritom informovala, že sedí hneď vedľa núdzového východu a pripomenula jej, aby sa nedotýkala tlačidla, ktoré dvere otvorí. Nuž, nedala si povedať. Po tom, ako letuška odišla, dvere otvorila. Podobné incidenty sa riešia zadržaním polície a pokutou. To, ako to dopadlo v tomto prípade, však nie je známe.

Domov
Zdieľať
Diskusia