Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 19:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prevládajú iPhony, Slováci túžia po novších modeloch. Aké telefóny majú a koľko za nich zaplatili?

TECH IPHONE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Mladých Slovákov sme sa v uliciach pýtali, aké vlastnia telefóny a koľko ich stáli.

Jednou z hlavných tém, ktorá dokáže dlhodobo a veľmi jednoducho polarizovať publikum, je bez akýchkoľvek pochýb značka smartfónu. Väčšina z nás síce nevidí na obyčajnom zariadení na každodenné používanie nič zvláštne, existuje však aj skupina ľudí, ktorá je schopná sa hádať, či je lepší iOS alebo Android a prečo si radšej kúpiť Samsung ako iPhone

My sme sa rozhodli navštíviť bratislavské ulice, aby sme zistili, ktoré značky u mladých Slovákov v prevládajú. Rovnako nás zaujímalo, koľko sú ochotní za svoje telefóny zaplatiť. Dozvedeli sme sa, že vo viacerých prípadoch dostali naši respondenti telefón ako darček, a tak máš aj ty dobrú príležitosť inšpirovať sa. Veď Vianoce sú tu o chvíľu.

Moderátorka Barborka taktiež zisťovala, aké smartfóny by opýtaní volili v prípade, že majú možnosť zmeny. Väčšina z nich by siahla po novšom prevedení rovnakej značky, našli sa však aj výnimky.

Odporúčané
iPhone 11 Pro Max: Apple sa týmto mobilom vracia späť do hry (Recenzia) iPhone 11 Pro Max: Apple sa týmto mobilom vracia späť do hry (Recenzia) 29. septembra 2019, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia